Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Van Kessel po nepovedeném podzimu opouští Slavii, bude hostovat v Lechii Gdaňsk

Praha - Po nevydařené podzimní části odchází nizozemský křídelní útočník Slavie Gino van Kessel do polské Lechie Gdaňsk, kde bude na jaře podle klubového webu hostovat. Součástí dohody je také opce na následný přestup třiadvacetiletého hráče.

Gino Van Kessel
zdroj: www.slavia.cz

"Klub nad Ginem rozhodně nezlomil hůl. Běžně se stává, že hráči potřebují na aklimatizaci nebo zapadnutí do herního systému klubu delší čas," uvedl předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík. "Je však jisté, že se ve Slavii v konkurenci Milana Škody a Murise Mešanoviče do základní sestavy na hřiště nedostane, a u tak drahého hráče klub potřebuje, aby hrál," dodal.

Van Kessel byl nejdražší letní posilou Pražanů, vysoká očekávání po příchodu z Trenčína ale nenaplnil. Nejlepší střelec slovenské ligy zaznamenal v červenobílém dresu na podzim jen čtyři soutěžní branky a objevil se pouze v sedmi ligových zápasech.

Několikrát byl Van Kessel dokonce jen na tribuně a minulý týden už ani s klubem neodcestoval na soustředění ve Španělsku. Se Slavií má nizozemský rodák smlouvu do konce června 2019."Chtěl bych se vrátit do střelecké formy, jakou jsem měl na Slovensku. Jsem ambiciózní hráč a mám jen ty nejvyšší cíle," dodal Van Kessel.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články