Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Lyžování ČR 2024

V Teplicích se body dělily, Páník veze do Zlína remízu 0:0

Teplice se sestupovým pozicím společně se Zlínem příliš nevzdálily. Měření sil dopadlo smírně 0:0 a mužstva si tak rozdala po bodu. Hosté pod vedením Bohumila Páníka neprohráli poprvé po šesti zápasech. Domácí po druhé bezbrankové remíze za sebou drží v neúplné tabulce dál čtyřbodový náskok na sestupové příčky.

Severočeši sice se Zlínem v posledních třech duelech vždy zvítězili, tentokrát to ale byli Moravané, kteří si po oboustranně opatrném úvodu vytvořili první větší šanci. Po standardní situaci se v 19. minutě dostal k hlavičce osamocený Poznar, avšak v nadějné šanci těsně minul.

"Skláři", kteří se snažili prolomit střeleckou mizérii pak sice zvýšili na aktivitě, nicméně své náznaky nedokázali dotáhnout do finální fáze. Na centr Moulise si do pokutového území soupeře nikdo nenaběhl a po Vukadinovičově úniku byl zase odpískán ofsajd. Branku gólmana Dostála pak netrefil po rohovém kopu ani střílející Mareček.

I ve druhém poločase však domácí nepolevovali a hned po návratu z kabin mohli udeřit zásluhou Černého. Ani on však svou hlavičku po rohu nenasměroval přesně. Při úniku neuspěl následně ani Moulis, proti němuž zakročil včas vyběhnuvší brankář Dostál.

Po hodině hry se do sestavy Teplic vrátil po zdravotních komplikacích i nejlepší střelec Mareš, jenže ani on oboustranně úporný boj nerozhodl a naopak v závěru dostal čtvrtou žlutou kartu v sezoně, takže bude v další zápase proti Jablonci chybět. Severočeši tak včetně pohárového utkání s Plzní nedali gól už čtyři zápasy za sebou.

FK Teplice - Fastav Zlín 0:0

Rozhodčí: Klíma - Caletka, Dobrovolný - Adam (video). ŽK: Kodad, Mareš - Jawo, Vraštil. Diváci: 574 (omezený počet).

Teplice: Grigar - Vondrášek, Mazuch, Knapík, Černý - Jukl, Mareček, Kodad (63. Mareš), Fortelný (63. Radosta), Moulis (81. Macej) - Vukadinovič (81. Trubač). Trenér: R. Kučera.

Zlín: Dostál - Cedidla, Simerský, Buchta, Matejov - Janetzký, Vraštil, Janošek (90.+1. Kolář) - Jawo (56. Drame), Poznar, Potočný (84. Procházka). Trenér: Páník.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články