Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

V souboji bratrů Vukadinovičových se radoval zlínský Vukadin

Mladá Boleslav - Utkání mezi Mladou Boleslaví a Zlínem nebylo pouze soubojem mezi týmy z čelných příček tabulky, ale také duelem mezi bratry. Šťastnější byl nakonec Vukadin Vukadinovič ze Zlína, který na rozdíl od Miljana do zápasu nastoupil a navíc se brankou podílel na výhře hostů 2:1.

Zlínský Vukadin Vukadinovič (vlevo)
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

"Už v týdnu jsme se s bratrem hecovali. Hráli jsme proti sobě už dvakrát a vždy mě porazil. Říkal jsem mu, že do třetice všeho dobrého a jsem rád, že jsem mu to vrátil a zvítězili jsme," radoval se Vukadinovič.

Po vstřelené brance dokonce ukázal triko, které měl schované pod dresem. "Věděl jsem, že nás budou doma sledovat rodina a kamarádi. Vzkaz na triku byl pro ně. Chtěl jsem je tím překvapit. Co na něm bylo napsané si ale nechám pro sebe. I proto jsem to napsal v srbštině," dodal.

Zlín tak výhrou navázal na středeční postup v MOL Cupu přes Spartu. "Zažíváme takový snový týden, nejdříve výhra v poháru se Spartou a teď v Mladé Boleslavi. Dnes jsme měli ale velké štěstí. Především v prvním poločase jsme přežili hodně šancí, které Boleslav měla. Kdyby v něm přidala druhou nebo i třetí branku, tak jsme si odtud odvezli debakl. Ve druhé půli se nám podařilo domácí potrestat. Jsem rád, že jsme se díky těmto třem bodům posunuli opět k čelu tabulky," zkonstatoval po zápase Vukadinovič.

Mladoboleslavský stadion Vukadinovičovi sedí. Už zde skóroval i proti Hradci Králové, který zde odehrál několik svých domácích zápasů při rekonstrukci vlastního stadionu. "Byl to hodně podobný gól a dokonce i do té samé branky. Asi to bude tou bránou, svědčí mi," usmíval se hráč Zlína.

Zlín v utkání zvítězil především díky své produktivitě. Ve druhém poločase totiž vyslali jeho hráči na branku Mladé Boleslavi dvě střely a obě skončily gólem. "Ani jsem nevěděl, že to tak bylo. Jsem rád, že to tak nakonec dopadlo a podařilo se nám zvítězit. Odehráli jsme už totiž i takové zápasy jako například s Bohemkou, kdy jsme si vypracovali patnáct střel na branku. Ani jednu vyloženou šanci jsme ale neproměnili a zápas skončil 1:1. Pokud budeme produktivní stejně jako dnes i ve zbytku sezony, tak věřím, že nějaké body ještě uhrajeme," uzavřel srbský záložník.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články