Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

V Jablonci šetří, smlouvy ale obnovují dál. Chramosta a Krob budou pokračovat

Útočník Jan Chramosta a obránce Jan Krob zůstávají i nadále v Jablonci. Klub s nimi prodloužil smlouvy. Devětadvacetiletý Chramosta podepsal nový kontrakt do 30. června 2022, o tři roky starší Krob do konce června 2021.

Jan Chramosta se raduje z gólu
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

Chramosta v 57 ligových utkáních za Jablonec vstřelil 13 gólů a přidal čtyři asistence. Předtím působil v Mladé Boleslavi a krátce v Plzni. V nejvyšší soutěži celkem odehrál 249 zápasů s bilancí 65 branek a 27 asistencí.

"Jsem rád, že v Jablonci pokračuji, máme tady v kabině skvělou partu a s klubem jsme si v aktuální situaci vyšli vstříc (hráči se vzdají části platu, pozn. red)," uvedl Chramosta.

"Na druhou stranu je teď hrozně těžké období a člověk má i jiné myšlenky než jen fotbal. Hlavní je, abychom byli zdraví a všechno se brzy vrátilo zpět do normálních kolejí a my zase mohli dál plnit cíle v boji o pohárovou Evropu," dodal.

Krob zamířil do Jablonce před touto sezonou z Teplic. V první lize za třetí tým tabulky odehrál 21 zápasů, dal dvě branky a další dvě připravil. Sparťanský odchovanec dohromady ve 219 duelech nejvyšší soutěže vstřelil devět gólů a přidal 45 asistencí.

"Už jsem ve věku, kdy se dlouhé kontrakty nepodepisují, ale pevně věřím, že má cesta bude ještě hodně dlouhá v zeleném dresu a přispěji klubu k úspěchům, které si všichni přejeme," řekl Krob.

Je nám líto, video expirovalo.
Jablonečtí a boleslavští fotbalisté se dohodli na snížení platů
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články