Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Ultras prodlužují bojkot. Dál nebudou chodit na domácí zápasy Baníku

Ostrava – Vztah mezi fanoušky a vedením Baníku Ostrava je dál napjatý. Ultras vedení klubu vyčítají nekompetentní a netransparentní způsob řízení a olej do ohně přilil i nedávný odchod ikony klubu Milana Baroše. Tvrdé jádro fanoušků tak stejně jako v předchozí sezoně odmítlo chodit na domácí zápasy Baníku a aktivní podpory se fotbalisté stejně jako na jaře dočkají pouze při výjezdech. 

Fanoušci Baníku mají jasno
zdroj: ČTK autor: Sznapka Petr

"Situace našeho milovaného klubu je stále horší, i když se pan majitel snaží přesvědčit veřejnost o opaku. Nadále proto budeme podporovat hráče našeho milovaného klubu pouze na výjezdech," uvedli ultras Baníku v prohlášení na svém oficiálním webu chachari.cz, kde jsou podrobně vyjmenovány i jednotlivé důvody.

Baník v návaznosti na zpřísněná pravidla při prodeji lístků na jméno či odliv a bojkot skalních fanoušků v uplynulém ligovém ročníku zažil prudký propad v návštěvnosti domácích utkání. Na předposlední zápas proti Českým Budějovicím přišlo na Bazaly jen 1402 diváků, což byla nejhorší domácí návštěva za posledních 19 let.

Miláček diváků Milan Baroš mateřský klub opustil ve zlém poté, co mu vedení nepředložilo žádnou konkrétní nabídku k další spolupráci, a upsal se Mladé Boleslavi. Barošův nový tým bude 8. srpna shodou okolností prvním domácím soupeřem Ostravy, která další sezonu odehraje na Městském stadionu ve Vítkovicích. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články