Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Golf Time

Udělám všechno, abych se dostal do reprezentace, přiznal střelec sparťanského gólu Ryneš

"Do reprezentace bych se chtěl podívat, každý o tom sní. Je to čest hrát za reprezentaci. Udělám všechno pro to, abych se tam dostal," řekl po utkání s Pardubicemi sparťanský wingback Matěj Ryneš. Ten v úvodním ligovém kole pomohl gólem k obratu Sparty a vítězství 2:1. 


Sparta, která usiluje o třetí titul v řadě, porazila Pardubice po obratu. "První zápasy nejsou nikdy jednoduché, zvlášť po takové přípravě, která byla zvláštní. Byli jsme hodně namíchaní a bylo tam hodně mladých kluků. Chtěli jsme hlavně vyhrát a to se povedlo. To je nejdůležitější," prohlásil Ryneš.

Ve čtvrté minutě nastavení úvodního dějství vyrovnal z voleje, když si na zadní tyč naběhl na centr Kryštofa Daňka. Předtím neproměnil zblízka velkou šanci. "Takhle na tréninku to trefuju často. Bylo to ještě jednodušší než ta první situace, takže tohle pro mě bylo lepší," uvedl Ryneš.

V úterý rozehraje Sparta druhé předkolo Ligy mistrů v Dublinu proti úřadujícímu irskému mistrovi Shamrocku. "Bude to těžký soupeř, který bude hrát hodně agresivně, jako Pardubice. Byla to dobrá prověrka na ně," podotkl někdejší hráč Hradce Králové.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články