Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Trenér Uhrin už je fit, Boleslav na úvod přípravy vyhrála

Přípravný zápas s Velkými Hamry sehrála i Mladá Boleslav a vyhrála 7:0. Nescházel ani trenér Dušan Uhrin, který se už po překonání zdravotních problémů zase může naplno věnovat fotbalu. Na lavičku se po prodělaném zánětu pohrudnice vrátil po dvou měsících, listopad navíc strávil v nemocnici.

Je nám líto, video expirovalo.
Uhrin už po nemoci opět naplno trénuje

"Ještě že všechno probíhá podle plánu," je rád Uhrin za to, že už může být se svými svěřenci na hřišti. "Bylo to nepříjemný. Nechci o tom moc mluvit. Nemohl jsem se zúčastnit dvou utkání, které jsme prohráli. Možná je to horší dívat se na utkání v televizi," dodal.

Uhrinova nemoc byla jen korunou nešťastného boleslavského podzimu. Výsledkovou krizi provázely neshody v kabině. Stronati a Douglas si vynutili odchod, cizinci Levin a Agajev do týmu vůbec nezapadli.

Klub proto posílil realizační tým. Přibyl asistent Adrian Rolko, o brankáře se bude starat bývalá sparťanská opora Jaromír Blažek. Doplnit kádr pak pomůže sportovní manažer Jaroslav Bílek.

"Už se nesmíme splést. Tak jako třeba s Agajevem, to by bylo špatný. Uděláme všechno proto, aby to mužstvo hrálo líp než v téhle půlsezoně," slíbil Uhrin.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články