Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dostihy 2024

Trenér Prokopec dostane za své výroky o fanoušcích trest

Hradec Králové – Vedení fotbalistů Hradce Králové řeší nejen nelichotivou situaci týmu na poslední příčce v lize, ale také některé výroky trenéra Luboše Prokopce. Ten se dostal o víkendu v Příbrami do slovního konfliktu se skupinou fanoušků Hradce Králové.

Prokopec po sobotní prohře 0:1 v Příbrami prohlásil, že se nenechá odradit patnácti opilci, kteří křičí "Prokopec ven". Za tento výrok bude královéhradecký trenér potrestán.

"Určitě si nemyslím, že tady máme patnáct opilců. Trenér nemůže generalizovat určitou část fanklubu v neprospěch ostatních členů. Je to špatný vzkaz pro ostatní fanoušky. Trenér musí být ve svých výrocích určitě uvážlivější. S výrokem se neztotožňujeme a nesouhlasíme s ním," uvedl předseda představenstva klubu Pavel Staněk.

Dvaatřicetiletý Prokopec je nejmladší mezi současnými ligovými trenéry. Fotbalisty Hradce Králové převzal jako vůbec nejmladší ligový trenér v historii v dubnu 2013, když předtím dovedl k titulu klubový dorost. Zachránit tým v lize se mu sice nepodařilo, ale následně s ním hned vybojoval návrat do ligy, kde se však Hradci znovu nedaří. Prokopec má v lize bilanci dvě výhry, čtyři remízy a deset porážek. Se čtyřmi vstřelenými góly má Hradec nejhorší útok v soutěži.

Definitivní rozhodnutí o odvolání či setrvání trenéra ve funkci padne ve středu na dalším zasedání představenstva.

Je nám líto, video expirovalo.
Vedení fotbalistů Hradce řeší Prokopcovy výroky
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články