Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Teplice mají náhradu za Hejkala, tým má restartovat trenér Kučera

Teplice už vědí, kdo má tamní fotbalisty vyvést od dna tabulky. Novým trenérem se stal Radim Kučera. Bývalý obránce, který hrál i v Budenslize, nahradil Stanislava Hejkala, který nesplnil podmínku vedení klubu, aby získal z posledních dvou zápasů tři body. Kučera naposledy trénoval Jihlavu.

Vachoušek a Kučera
zdroj: fkteplice.cz

Sportovní ředitel teplického týmu Štěpán Vachoušek k tomu na klubovém webu řekl. "Hledali jsme trenéra, který se nebojí vypjatých momentů a umí také dobře pracovat s mladými hráči. Ty navíc dobře zná i ze svého působení u reprezentační dvacítky, kde je na postu asistenta. Naším cílem je co nejrychlejší posun z pater tabulky, ve kterých se nyní nacházíme, ideálně do její horní poloviny." Telice jsou po devíti kolech ligy se šesti body na patnáctém místě.

Šestačtyřicetiletý Kučera se na novou výzvu těší. "Jsem rád, že mě Teplice oslovily a věřím, že posuneme mužstvo nahoru. Vím, že nás čeká těžší začátek vzhledem k losu i zraněním a nemocem. Budeme muset zmobilizovat všechny síly a udělat do zimy co nejvíce bodů, aby jaro nebylo v totální hektice," říká pro teplický web.

Je nám líto, video expirovalo.
Teplice povede trenér Kučera

S Kučerou přichází do Teplic i asistent Josef Dvorník a trenér brankářů Josef Hanzálek, kteří nahradili Pavla Drska a Kamila Čontofalského. "Je to impuls i pro hráče, tato obměna realizačního týmu, s Pepou Hanzálkem jsem působil ve Znojmě i v Jihlavě, takže znám jeho práci velmi dobře. Pepu Dvorníka znám ještě z hráčské kariéry, mám na něj velmi dobré reference, je to podobná krevní skupina a máme stejný pohled na fotbal," dodal Kučera.

"Budeme se snažit co nejdříve vtloukat hráčům naší strategii a automatismy, které po nich budeme chtít, aby to co nejrychleji vnímali a chápali," dodal nový trenér týmu.

Zdroj
fkteplice.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články