Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Tecl vysvětlil, proč tolik nenastupuje. Nepočítal jsem, že budu pokaždé hrát celý zápas, řekl

Od chvíle, co se vrátil z povedeného hostování v Jablonci do Slavie, ještě Stanislav Tecl nenastoupil v základní sestavě Slavie. V prvních čtyřech jarních zápasech odehrál jen sedm minut. Teď dostal největší prostor a zazářil, když vstřelil vítězný gól proti Olomouci. Slávistický útočník vysvětlil, že za jeho malým herním vytížením stojí i kondiční manko oproti spoluhráčům.

Slavící Stanislav Tecl a spoluhráči ze Slavie
zdroj: ČTK autor: Vít Šimánek

"Připojil jsem se asi o měsíc později, měl jsem trochu kondiční manko za kluky. Snažím se to pomalu zlepšovat. Je to samozřejmě Slavia a tady se o místo bojuje každý zápas, každý trénink. Já nepočítal s tím, že přijdu a budu hrát každý zápas 90 minut. Viděl jsem to realisticky," vysvětlil Tecl po zápase.

Teď ale v utkání s Olomoucí dostal šanci na posledních 22 minut a využil ji nejlépe, jak mohl. "Na druhou stranu je to jen jeden zápas, který nic neznamená. Je nás tady hodně, nemyslím, že by to bylo o jednom gólu. Je to o tom pracovat na tréninku, zase čekat na šanci, a když přijde, tak ji využít," myslí si odchovanec Jihlavy.

Zda nebylo lepší zůstat v Jablonci, neřeší. "Nemá cenu se nad tím nějak moc zaobírat, když to tak prostě dopadlo. Co se má stát, to se stane. Podle toho se řídím. A třeba to bude na konci o to sladší," doplnil Tecl.

Deset minut před koncem doklepl míč do sítě po rohu, ale branka původně pro údajný ofsajd neplatila. Následně ovšem poprvé v české lize došlo k tomu, že neuznaný gól po konzultaci s videorozhodčím nakonec platil.

"Posledně s Bohemkou nám video gól sebralo, teď se to vrátilo. Myslím, že i sám rozhodčí si to hned kontroloval. Já si opravdu myslím, že to nebyl ofsajd. Byl jsem si skoro jistý. Proto tu video je, aby se takovéhle situace posuzovaly," konstatoval Tecl po svém devátém gólu v ligové sezoně. 

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články