Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Sparta se představí poprvé pod Hapalem v Karviné, Teplice se postaví Zlínu

První zápas v roli trenéra Sparty bude mít na starosti nový kouč Letenských Pavel Hapal. Jeho tým se chce konečně odrazit k lepším výsledkům a umístěním v tabulce na půdě Karviné. První vítězství na půdě soupeřů a úvodní tři body jako kouč Zlína zase bude chtít v Teplicích vybojovat trenér Vlastimil Petržela. Přímý přenos utkání Teplice - Zlín sledujte na ČT sport od 18:35.

Pavel Hapal
zdroj: ČTK autor: Říhová Michaela

Trenér Hapal v úterý nahradil na lavičce Sparty odvolaného italského kouče Andreu Stramaccioniho a v premiéře nebere nic jiného než vítězství v Karviné. Letenští, kteří ztrácejí na druhou Slavii pět bodů, přitom poslední tři venkovní ligové zápasy nevyhráli.

"Je potřeba začít s novou motivací, kterou může přinést výhra v Karviné. Věřím, že trefíme správnou sestavu. Věcí se nedá moc změnit, ale hráči možná zapřemýšlí, protože odvolání trenéra je i jejich prohra. Zatím v trénincích dobře reagují a já věřím, že to zvládneme," uvedl Hapal.

Důležitý zápas čeká v Jablonci Ostravu, která z posledního místa tabulky ztrácí na záchranu pět bodů. Předposlední Slovácko přivítá Bohemians 1905, Teplice hostí Zlín a dvanácté Brno narazí na čtrnáctou Mladou Boleslav, která šest kol po sobě prohrála a v posledních čtyřech neskórovala.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články