Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Hokej na zemi

Sparta přišla na dva měsíce o gólmana Bičíka

Praha – Sparta přišla na dva měsíce o brankářskou jedničku Davida Bičíka. Třiatřicetiletý gólman se rozhodl podstoupit artroskopickou operaci kolena, které ho začalo trápit na nedávném soustředění na Kanárských ostrovech. Nahradit by ho podle informací iSport.cz mohl Miroslav Miller z Mladé Boleslavi.

Bičík už kvůli zdravotním problémům vynechal závěr podzimní části sezony, naposledy za Spartu nastoupil začátkem listopadu v Evropské lize proti Slovanu Bratislava. Pak ho kvůli potížím se zády a patou nahradil Marek Štěch, který také odchytal všechny dosavadní přípravné zápasy v zimní přestávce.

Sparta, která na vedoucí Viktorii Plzeň ztrácí v lize jeden bod a do jara vstoupí 21. února proti Příbrami, teď velmi pravděpodobně bude shánět za Bičíka náhradu. Roli dvojky totiž za Štěchem momentálně plní teprve osmnáctiletý Vojtěch Vorel.

Náhradou za Bičíka by měl být čtyřiatřicetiletý Miller. Ve hře je hostování zkušeného gólmana, oficiálně to však ani jeden z klubů nepotvrdil. Mladá Boleslav by však s uvolněním své někdejší dlouholeté jedničky neměla mít problém, neboť vedle Aleše Hrušky má k dispozici dalšího gólmana Jana Šedu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články