Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Sparta před zápasem podzimu udržela bodový odstup na Plzeň

Praha – Utkání následujícího kola první fotbalové ligy mezi Plzní a Spartou bude přímým soubojem o první místo v tabulce. Oba velcí rivalové ve 12. kole nezaváhali, Viktoria zvítězila na hřišti Slovácka 1:0 a stejný výsledek zaznamenali i Letenští doma proti Mladé Boleslavi. Pražané tak na Plzeň před vzájemným duelem nadále ztrácí pouze bod. Třetí příčku si pojistil Jablonec vítězstvím 4:2 nad Teplicemi. Poslednímu Hradci nepomohla ani výměna trenéra, Bohuslav Pilný při své premiéře musel strávit domácí porážku 2:4 s Duklou a na předposlední Jihlavu, která zvítězila doma 2:0 nad Brnem, ztrácí Votroci už pět bodů.

Radost fotbalistů Sparty
zdroj: ČTK autor: Michal Kamaryt

Sparta Praha - Mladá Boleslav 1:0

Fotbalisté Sparty díky brance Bořka Dočkala porazili na Letné Mladou Boleslav 1:0. Obhájce titulu měl celý zápas mírnou převahu, prosadil se ale jen v 60. minutě, kdy Dočkalovu střelu těsně před Hruškou tečoval Ščuk. Sparta vyhrála popáté za sebou, naopak Boleslav prodloužila čekání na výhru ze hřiště soupeře na pět zápasů a připsal si druhou prohru za sebou.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/290430-sparte-vystrelil-vyhru-nad-boleslavi-dockal/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta - Mladá Boleslav

1.FC Slovácko - Viktoria Plzeň 0:1

Viktorie Plzeň vyhrála v Uherském Hradišti nad domácím Slováckem 1:0, vítězný gól Západočechů vstřelil v 63. minutě Tomáš Hořava. Plzeň sedm posledních zápasů neprohrála, z posledních třinácti vzájemných duelů devět vyhrála a ve zbývajících čtyřech remizovala. Slovácko v posledních čtyřech kolech získalo pouze jeden bod.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/290371-plzen-na-slovacku-vydrela-jen-tesnou-vyhru-dal-vede-ligu/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Slovácko - Plzeň

FK Jablonec - FK Teplice 4:1

Jablonec v lize doma poprvé po šesti duelech zvítězil nad Teplicemi, když neoblíbeného soupeře přestřílel 4:2. Domácí vedli po gólech Pospíšila s Kopicem 2:0, pak během necelých pěti minut v druhé půli o náskok přišli, když se trefili Nivaldo a Mahmutovič. V 78. minutě ale dal vítěznou branku Mingazov a skóre uzavřel Kubista. Jablonec pošesté za sebou bodoval.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/290383-jablonec-doma-zdolal-teplice-4-2-po-sesti-zapasech/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Jablonec - Teplice

1.FK Příbram - Baník Ostrava 3:1

Příbram prodloužila vítěznou sérii pod trenérem Pavlem Tobiášem už na čtyři utkání, když doma porazila Baník Ostrava 3:1. Skóre otevřel Martin Zeman, dvě branky přidal Jakub Řezníček. Baník snížil až v závěru, když chybu domácích potrestal Kukec a po 355 minutách ukončil příbramskou sérii bez obdržené branky.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/290380-pribrami-vynesly-vyhru-nad-banikem-nezvykle-standardky/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Příbram - Ostrava

FC Hradec Králové - Dukla Praha 2:4

Fotbalisté Hradce Králové si připsali šestou porážku za sebou, když prohráli 2:4 s Duklou. Domácí poslal do vedení Halilovič a ve druhé půli vyrovnával Dvořák, za hosty se dvakrát trefil Beauguel, po brance přidali Čajič s Považancem. Východočechům tak nepomohla ani trojice nových trenérů, která nahradila Luboše Prokopce, jenž před týdnem ve stínu špatných výsledků odstoupil z funkce.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/290382-hradec-prohral-i-s-novymi-trenery-dukle-podlehl-2-4/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové - Dukla Praha

Bohemians Praha 1905 - Slovan Liberec 2:4

Liberec vyhrál 4:2 na hřišti Bohemians 1905 a dočkal se teprve druhého vítězství v tomto ročníku. Slovan v utkání plném obratů poslal do vedení Pavelka, ještě před pauzou vyrovnal Bratanovič. Druhý gól "klokanů" dal po pauze z penalty Jindřišek, ale v závěrečné půlhodině Šural a dvěma góly Delarge otočili duel ve prospěch hostů.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/290343-liberec-otocil-proti-bohemians-1905-i-diky-dvema-trefam-delarge/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Bohemians Praha 1905 - Liberec

Dynamo České Budějovice - Slavia Praha 1:1

Fotbalisté Českých Budějovic remizovali se Slavií 1:1. Pražané vedli od 75. minuty po penaltě proměněné Karlem Pitákem, ale na první výhru po šesti zápasech nedosáhli. Tři minuty před koncem totiž srovnal střídající Jan Vošahlík, který hostuje v Dynamu ze Slavie. Pražané kopali v utkání první pokutový kop po 73 zápasech.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/290321-slavii-sebral-vyhru-v-budejovicich-jeji-hrac-vosahlik/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání České Budějovice - Slavia Praha

Vysočina Jihlava - Zbrojovka Brno 2:0

Jihlava bodovala i ve třetím zápase pod vedením nového kouče Romana Kučery, když porazili doma Brno brankami Bosňana Murise Mešanoviče a Matěje Hybše 2:0. Vysočina podruhé za sebou zvítězila doma, naopak hosté prohráli počtvrté za sebou a v nepříznivé sérii inkasovali třináct branek.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/290322-jihlava-si-doma-poradila-se-zbrojovkou/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Jihlava - Brno
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články