Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Sparta opět odskočila Plzni, ta zdemolovala Liberec

Praha - Fotbalisté Sparty porazili ve 22. kole Znojmo 3:0 a na prvním místě tabulky udrželi osmibodový náskok před druhou Plzní. Její hráči rozdrtili Liberec 6:0 a dočkali se druhé nejvyšší výhry v samostatné ligové historii. Za rekordem 7:0 nad Ústím nad Labem z roku 2010 zaostali o jediný gól. V dohrávce uspěla Mladá Boleslav se Slavií, a utvrdila si tak třetí příčku v tabulce zajišťující poháry pro příští sezonu.

Sport
zdroj: ČT4

Mladá Boleslav - Slavia 3:1

Mladoboleslavskému trenéru Karlu Jarolímovi vyšel zápas proti bývalému zaměstnavateli. Jeho tým má náskok v lize čtyř bodů na čtvrté Teplice. Pražané naopak pod nizozemským koučem Alexem Pastoorem prohráli čtvrtý z pěti soutěžních zápasů a mají jen tříbodový náskok na sestupové příčky.

VICE O UTKÁNÍ A VIDEA (//sport/fotbal/gambrinus-liga/268119-boleslav-utoci-na-pohary-slavii-porazila-3-1/)

Sparta - Znojmo 3:0

Sparta si upevnila vedení v tabulce, když doma porazila Znojmo 3:0. Plzeň ztrácí na Pražany znovu osm bodů. Výhru domácích zařídili David Lafata, který se díky 134. brance osamostatnil v čele pořadí střelců samostatné české soutěže, Pavel Kadeřábek a Josef Hušbauer.

VÍCE O UTKÁNÍ (//sport/fotbal/gambrinus-liga/268013-sparta-prehrala-znojmo-3-0-a-upevnila-si-naskok-pred-plzni/)

Brno - Dukla Praha 2:1

Hráči Brna porazili Duklu 2:1 a v tabulce se posunuli mimo sestupová místa. Pražané podlehli Zbrojovce v nejvyšší soutěži poprvé v historii a nebodovali počtvrté z posledních pěti utkání. Na brněnském stadionu se prosadili už v prvním poločase Miroslav Keresteš a Jiří Skalák, před pauzou snížil Josef Marek.

VÍCE O UTKÁNÍ (//sport/fotbal/268021-brno-vyuzilo-krize-dukly-poprve-ji-porazilo-a-opustilo-sestupove-pricky/)

Jablonec - Teplice 1:1

Teplice remizovaly v Jablonci 1:1 a nevyužily šanci se minimálně do pondělí posunout na třetí místo tabulky před Mladou Boleslav. Baumit ve čtvrtém domácím utkání v jarní části poprvé nedokázal zvítězit. Hosty poslal do vedení ve druhé půli střídající Nigerijec Eugene Salami, v závěru vyrovnal vlastním gólem David Jablonský.

VÍCE O UTKÁNÍ (//sport/fotbal/268007-teplice-sahaly-v-jablonci-po-vyhre-o-tri-body-je-pripravil-vlastnak-jablonskeho/)

Plzeň - Liberec 6:0

Fotbalisté Plzně si poradili s Libercem vysoko 6:0. Obhájce titulu v souboji posledních dvou mistrů a účastníků jarní fáze Evropské ligy zcela dominoval, čtyři branky dal v úvodních 32 minutách. První dva góly vstřelila Viktoria s přispěním tečí hostujících hráčů, pak se trefili Procházka, Hrošovský, podruhé v duelu Petržela a z penalty Ďuriš.

VÍCE O UTKÁNÍ + VIDEA (//sport/fotbal/267951-trinactilete-liberecke-prokleti-zlomeno-plzen-severocechum-dala-sestku/)

Sport
zdroj: ČT4

Příbram - Slovácko 3:2

Netradiční střelci zajistili fotbalistům Příbrami výhru 3:2 nad Slováckem. Hosté sice vedli po brance Kerbra, ale dva čekatelé na gól Krbeček s Mišůnem a jarní kanonýr Řezníček skóre otočili. Slovácko už jen snížilo Valentovým parádním přímým kopem ze 40 metrů.

VÍCE O UTKÁNÍ (//sport/fotbal/gambrinus-liga/267948-pribram-doma-zastavila-rozjete-slovacko-palili-svatecni-strelci/)

Bohemians Praha 1905 - Baník Ostrava 0:0

Fotbalisté Bohemians 1905 uhráli na domácím hřišti s Baníkem i přes několik velkých šancí na obou stranách remízu 0:0. Zápas provázela mimořádná bezpečnostní opatření, ta ale prakticky nepoznamenala diváckou návštěvu na vršovickém stadionu. Do Ďolíčku přišlo 4 094 fanoušků.

VÍCE O UTKÁNÍ (//sport/fotbal/267843-duel-tymu-ze-dna-tabulky-viteze-nemel-bohemians-hrali-s-banikem-bez-branek/)

Jihlava - Olomouc 5:0

Fotbalisté Jihlavy v předehrávce 22. kola porazili Olomouc vysoko 5:0 a zaznamenali své nejvyšší vítězství v soutěži. Svěřenci trenéra Petra Rady neprohráli ve čtvrtém zápase v řadě a dosáhli na první jarní vítězství na domácí půdě. Dvěma góly se blýskl útočník Haris Harba, který v aktuální sezoně vstřelil už deset branek a dotáhl se na druhé místo tabulky střelců.

VÍCE O UTKÁNÍ (//sport/fotbal/gambrinus-liga/267877-jihlava-deklasovala-olomouc-5-0-a-slavi-nejvyssi-vyhru-v-lize/)

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články