Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Sparta opět nevyhrála, tentokrát nestačila na Dněpropetrovsk

Praha - Fotbalisté Sparty v přípravě už počtvrté za sebou nepoznali radost z vítězství, na soustředění ve Španělsku prohráli 0:1 s Dněpropetrovskem. Triumf loňského finalisty Evropské ligy zařídil čtvrt hodiny před koncem Roman Zozulja.

Sport
zdroj: ČT4

Sparta v přípravě především hledá optimální sestavu a trenér Zdeněk Ščasný tak znovu zkusil jiné varianty. Costu, který na podzim nastupoval na stoperu, posunul na levého beka, ale jeho spolupráce s Mariem Holkem příliš nefungovala a z jejich prostoru byl Dněpropetrovsk nejnebezpečnější.

Pražany držel brankář David Bičík, ovšem v 74. minutě neměl šanci, když střelu z dálky obrana srazila jen k Zozuljovi a pro něj už nebyl problém zamířit do odkryté branky.

Sparťané, kterým chyběl kapitán David Lafata, se sice snažili o vyrovnání, ale českého gólmana Jana Laštůvku v brance ukrajinského celku se jim překonat nedařilo. A když v poslední minutě míč do branky přece jen dotlačili, sudí gól na pokyn pomezního neuznal zřejmě kvůli útočnému faulu Costy.

Je nám líto, video expirovalo.
Sparta podlehla Dněpru, Slavia zvítězila nad Poznaní

Sparta Praha - Dněpropetrovsk 0:1 (0:0)

Branka: 74. Zozulja.

Sestava Sparty: Bičík - Zahustel, Brabec, Holek, Costa - Konaté (67. Juliš), Vácha (46. Mareček), Frýdek (67. Jiráček), Dočkal, Šural (46. Krejčí) - Juliš (46. Fatai). Trenér: Ščasný.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články