Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Sparta kvůli koronaviru zrušila přípravu s Vltavínem

Sparta se kvůli zhoršující se epidemiologické situaci v Praze rozhodla zrušit přípravný duel s Vltavínem. Na Strahově jej měla sehrát dnes. Není to podle vedení klubu ale kvůli tomu, že by byl některý hráč nebo člen realizačního týmu pozitivně testován na koronavirus. Sobotní příprava s Táborskem je i nadále v plánu.

Kouč Sparty Václav Kotal
zdroj: Twitter Sparta Praha

A-tým Sparty začal letní přípravu v pátek a proti Vltavínu měl sehrát první přípravný zápas. Od 4. do 14. srpna čeká letenský celek soustředění v Rakousku, kde by Sparta měla odehrát další čtyři přípravná utkání. Soupeře ani termíny zatím třetí celek uplynulého ligového ročníku a vítěz poháru neoznámil.

Před devíti dny musela kvůli výskytu koronaviru v mužstvu přerušit letní přípravu sparťanská rezerva, která nastoupila na dva týdny do karantény. Kolika hráčů se onemocnění covid-19 týká, klub neuvedl.

Sparťané se měli nakazit na párty v pražském klubu Techtle Mechtle. Mezi nakaženými byli i dva fotbalisté rezervy Bohemians 1905 a dorostenec Dukly z výběru do 19 let. Podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha (za ANO) evidují hygienici v souvislosti s klubem celkem 135 nakažených.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články