Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Sparta hlásí první posilu, útok podpoří Albiach z Dukly

Praha - Sparta získala první zimní posilu. Z Dukly přichází španělský útočník Néstor Albiach, který v první půlce ligy zaznamenal pět ligových branek. Čtyřiadvacetiletý forvard se letenskému celku upsal na dva a půl roku. 

Néstor Albiach
zdroj: ČTK autor: Šimánek Vít

"Jsem moc šťastný, že jsem podepsal v takhle velkém klubu. Doufám, že se mi bude ve Spartě dařit," řekl Néstor, který do Dukly přišel v lednu 2013. Na podzim za klub z Julisky odehrál 14 zápasů, celkem má v nejvyšší soutěži na kontě 69 utkání a 14 gólů.

"Manažer mi říkal, že mám hodně nabídek, ale Sparta pro mě byla vždycky prioritou, protože i kvůli rodině jsem chtěl zůstat v Praze. Navíc Sparta každou sezonu hraje v pohárech," řekl Néstor, jenž má za sebou také působení v mládežnických týmech Levante. Poté nastupoval ve třetí španělské lize za Requenu nebo Olímpic Xátiva.

Sparta o první posile informovala den po posledním zápase ve skupině Evropské ligy, ve které i přes konkurenci Southamptonu nebo Interu Milán postoupila z prvního místa do jarního play-off. V české lize patří letenskému celku třetí příčka s tříbodovou ztrátou na druhou Slavii a čtyřbodovým mankem za vedoucí Plzní, která má odložený zápas k dobru.


Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články