Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Spadlo to tam v pravou chvíli, řekl tápající jablonecký střelec Doležal

Třetím gólem stanovil výhru Jablonce nad Příbramí. Útočník Martin Doležal se ve 26. ligovém kole trefil teprve podruhé v jarní části ligy, ale věří, že z něj teď spadne deka a naváže na povedený podzim, v němž nastřílel osm ligových branek.

"Nemáme moc šancí, ani já v nich nejsem tak často a pak přichází střelecká pauza. V minulém kole jsem spálil šanci proti Slovácku, takže to tam dnes spadlo v pravou chvíli," řekl osmadvacetiletý člen širšího reprezentačního kádru.    

Navzdory pohodlné výhře nepovažoval utkání s Příbramí za lehké. "Mají běhavé, snaživé mužstvo. Dnes měli dvě velké šance a kdoví, jak by to vypadalo, pokud bychom v desáté minutě inkasovali," připomněl Doležal velkou šanci hostujícího týmu z úvodu zápasu.     Jablonec si po výhře 3:0 pojistil čtvrté místo a přiblížil se ke třetí Spartě na šest bodů.

"Potřebovali jsme tři body. Jednak ztratila Sparta, na kterou nyní ztrácíme méně bodů, ale také se na nás dotahují soupeři za našimi zády. Výhra nám pomůže se uklidnit, do konce ligy ještě zbývá hodně zápasů a my potřebujeme předvádět dobré výkony," dodal Doležal.


Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články