Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Součka loví Fenerbahce. Změnili jsme názor, reaguje Tvrdík

O klíčového hráče pražské Slavie Tomáše Součka prý eminentně stojí Fenerbahce Istanbul. Za čtyřiadvacetiletého defenzivního záložníka hodlá podle tureckých médií nabídnout čtyři miliony eur (102 milionů korun).

Součkův odchod z Edenu po letošní sezoně byl doposud považován za hotovou věc, ale Slavia se rozhodla, že ho zkusí udržet. "Změnili jsme názor. Pro Tomáše připravujeme nový, výjimečný, pětiletý kontrakt a rozhodně o něj budeme ještě bojovat. Případní zájemci tak budou muset opravdu robustně přidat nejen klubu, ale i samotnému hráči," napsal na Twitteru šéf klubu Jaroslav Tvrdík.

Fotbalistův agent Pavel Paska v rozhovoru pro MF DNES uvedl, že lídr české ligy bude za Součka požadovat deset milionů eur (256 milionů korun).

Souček letos pomohl Slavii do čtvrtfinále Evropské ligy a je oporou týmu, jenž před nadstavbovou částí domácí soutěže vede o čtyři body před Plzní. K tahounům patří i v reprezentaci, za kterou doposud odehrál 18 zápasů a vstřelil 2 góly.

Fenerbahce hledá na post defenzivního záložníka náhradu za Brazilce Jailsona, jehož získalo loni z Gremia, ale hráč se neosvědčil.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články