Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Slavia zkouší restartovat velký talent nizozemského fotbalu

Prošel Eindhovenem, Juventusem a byl i v Ajaxu Amsterdam, teď se ale jako volný hráč upsal Slavii. Někdejší velký talent nizozemského fotbalu Mohamed Ihattaren podepsal smlouvu na rok s tříletou opcí. Klub jeho příchod oznámil na webu. Jednadvacetiletý Ihattaren nehrál zápas rok a půl a zatím se bude připravovat individuálně.

Mohamed Ihattaren
zdroj: slavia.cz

"Mohamed platil za velký talent nizozemského fotbalu, prokázal obrovské schopnosti. Bohužel s jeho vývojem a kariérou hodně zatřásla smrt jeho otce, který na něj měl obrovský vliv. Následovalo období, kdy šel fotbal zcela stranou. Slavia mu chce dát druhou šanci. Ihattaren na sobě pracuje a chce se vrátit do profesionálního fotbalu. Už má fungující rodinné zázemí a velkou motivaci uspět," uvedl pražský celek svého nového hráče.

Rodák z Utrechtu odehrál v nizozemské lize 56 zápasů a dal šest gólů za PSV. Poté se pokoušel restartovat kariéru v Juventusu, následně hostoval v Sampdorii Janov a Ajaxu. Naposledy nastoupil loni v červenci za rezervu Ajaxu v přípravě.

Jeho soukromí lákalo bulvární tisk, kdy například The Irishs Sun loni zaujala situace, kdy někdo v noci v Utrechtu zapálil fotbalistův vůz Porsche Panamera za 73 000 liber (přes dva miliony korun). Hráč byl zrovna v tu dobu na hostování z Juventusu v Ajaxu, za který ale neodehrál ani minutu.

Podle listu čelil výhrůžkám organizovaného zločinu poté, co se oženil s Giacomo Pisaou, hvězdou Tik Toku.

Policie případ vyšetřovala. Odehrál se jen týden poté, co shořelo auto fotbalistova bratra. Vyšetřovala, ale neodhalila, jak to s hrozbami vlastně bylo. Hráč pak na sociálních sítích uvedl, že šlo nejspíš o žárlivost a že poškozený vůz se dá nahradit.

Nizozemský list De Telegraaf uvedl, že nizozemští detektivové zaznamenali v blízkosti Ihattarena známé zločince, on sám ale údajně do ničeho zapleten nebyl, jen se s nimi znal.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články