Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Slavia se potápí dál, Baník sestřelil Znojmo

Praha - Slavia bude muset v posledních pěti kolech opravdu pořádně zabrat, aby udržela prvoligovou příslušnost. Zato Brno a Baník se výrazně posunuly k záchraně, a to velmi překvapivými výsledky. Zatímco Zbrojovka zaskočila Teplice na jejich hřišti, Ostravě se podařilo vypráskat Znojmo na jeho hřišti v Brně 3:0.

Zklamaný Jan Vošahlík
zdroj: ČTK autor: Kateřina Šulová

Slavia - Plzeň 0:2

Zázrak v Edenu se nekonal. Trápící se Slavie se nedokázala vzepřít papírovým předpokladům a mistrovské Plzni podlehla 0:2. Přestože Viktoria nepředvedla nijak úchvatný výkon, hubené vítězství ji pět kol před koncem stále uchovává alespoň teoretickou naději na titul, když na vedoucí Spartu ztrácí 10 bodů. Naopak Slavie se dál musí strachovat, momentálně se nachází na sestupové 15. příčce s pouhým jedním bodem náskoku na poslední Baník. 

Reportáž a videa z utkání (//sport/fotbal/gambrinus-liga/270413-slavie-se-neprobudila-ani-proti-plzni-viktorii-podlehla-0-2/)

Dukla - Sparta 1:3

Sparta učinila další krok k titulu, když zvítězila na Julisce prakticky před domácí kulisou 3:1. Letenští nepustili Duklu k žádné stoprocentní příležitosti až na zbytečnou chybu ve Vaclíkově rozehrávce, kterou potrestal Pospěch. Hušbauer se díky dvěma trefám dostal do čela tabulky střelců.

Reportáž a on-line přenos z utkání (//sport/fotbal/gambrinus-liga/270370-sparta-predvedla-nejlepsi-venkovni-vykon-na-jare-duklu-porazila-3-1/)

Teplice - Brno 0:1

Zbrojovka ukončila čekání na ligovou výhru z venku, které od srpna 2012 trvalo 25 zápasů. Brněnští fotbalisté nečekaně zvítězili 1:0 v Teplicích a Severočechům se tím znovu vzdálila šance na účast v evropských pohárech. Brno bylo nebezpečnější a odměny se dočkalo v 76. minutě, kdy se trefil hlavou Aleš Schuster.

Reportáž z utkání (//sport/fotbal/270372-teplicim-se-po-prohre-s-brnem-vzdaluji-pohary/)

Olomouc - Příbram 0:0

Hanáci nevyužili ani krátkou přesilovku po vyloučení Jakuba Jugase a pouze remizovali s Příbramí. Z dvanáctého místa v tabulce nadále ztrácejí na dnešního soupeře dva body. Středočeši bodovali ve čtvrtém z posledních pěti utkání.

Reportáž z utkání (//sport/fotbal/270373-v-duelu-olomouce-s-pribrami-branka-nepadla/)

Sport
zdroj: ČT4

Mladá Boleslav - Jablonec 3:2

Velmi pohledné utkání mezi Mladou Boleslaví a Jabloncem nakonec ovládli domácí fotbalisté. Tým, který má momentálně patrně největší fazonu ze všech klubů v nejvyšší soutěži, porazil Severočechy 3:2 a po víkendu bude mít nadále minimálně čtyřbodový náskok v boji o účast v Evropské lize. Středočeši navíc nadále v domácím prostředí neztratili ani bod od začátku listopadu.

Reportáž a videa z utkání (//sport/fotbal/gambrinus-liga/270292-boleslav-v-atraktivnim-duelu-zdolala-jablonec-3-2/)

Liberec - Slovácko 2:1

Fotbalisté Liberce v premiéře pod novým koučem Davidem Vavruškou, který v týdnu nahradil Jaroslava Šilhavého, porazili Slovácko 2:1. Hosté vedli po Kerbrově trefě, po změně stran ale srovnal Rajnoch a v 82. minutě z penalty otočil stav Jarolím. Slovácko v Liberci ani ve dvanáctém duelu nezvítězilo.

Reportáž z utkání (//sport/fotbal/gambrinus-liga/270286-vydarena-premiera-trenera-vavrusky-liberec-porazil-slovacko-2-1/)

Znojmo - Baník 0:4

Baník pod novým trenérským vedením nečekaně ožil a zvítězili v Brně nad Znojmem čtyřbrankovým rozdílem. Ostrava čekala na vítězství patnáct kol a o svém tříbodovém zisku rozhodla odvážnou útočnou hrou. V úvodním poločase se střelecky prosadili Davor Kukec a Tomáš Vengřinek. Po změně stran přidali další dva góly Jan Baránek a Ján Greguš.

Reportáž z utkání (//sport/fotbal/gambrinus-liga/270284-banik-pod-novym-koucem-zabral-a-znojmo-sestrelil-4-0/)

Jihlava - Bohemians 1905 1:1

Další důležitý bod v boji o záchranu uhráli Bohemians 1905. V utkání s Jihlavou sice dlouho byli horším týmem a po brance Masopusta dokonce prohrávali, ještě do poločasu však dokázal srovnat stav zápasu Lietava, který dorážel míč po Radově střele, jež trefila tyč. V samém závěru mohl strhnout vítězství na stranu Jihlavy Harba, nejlepší střelec Vysočiny však v nastavení trefil jen tyč branky Bohemians, a utkání tak skončilo 1:1.

Reportáž a on-line přenos z utkání (//sport/fotbal/gambrinus-liga/270207-bohemians-se-s-jihlavou-rozesli-smirne/)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články