Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Slavia se může znovu přiblížit tápající Plzni, Petrželův Zlín ale chce první body

Bodová bilance Zlína pod novým trenérem Vlastimilem Petrželou je zatím tak špatná, jak jen může být - tři zápasy, tři porážky. Změnit to Ševci chtějí v Edenu, kde na ně čeká rozjetá Slavia. Ta se stále nechce vzdát snu na titul, zejména když Plzeň nečekaně ztratila doma všechny body s Mladou Boleslaví. V případě výhry by se totiž sešívaní přiblížili Viktorii už na rozdíl pouhých šesti bodů. Utkání sledujte v on-line textovém přenosu na ctsport.cz.

Vukadinovič uniká Van Burenovi
zdroj: ČTK autor: Dalibor Glück

Mistrovská Slavia začala mocně stahovat obrovský náskok Plzně, ale po remíze 3:3 v derby na Spartě jí Viktoria opět odskočila. Červenobílí se chtějí vrátit na vítěznou vlnu proti sestupem ohroženému Zlínu, s nímž doma v lize vyhráli 11 z 12 utkání a jednou remizovali.

"Zlín má velice kvalitní hráče. Budou nepříjemní, fotbal hrát umí. Ne náhodou byli na podzim v Evropské lize a hráli tam vyrovnané zápasy. Mají výhodu, že nemají co ztratit. Jsou ale dole v tabulce a pro nás je doma výhra povinností," řekl slávistický trenér Jindřich Trpišovský.

Zlín na jaře získal jediný bod a poslední čtyři kola prohrál při skóre 1:11. Ale během reprezentační pauzy měl nový trenér Vlastimil Petržela čas s týmem zapracovat na změnách.

"Pozitivní je, že se naše hra postupně lepší. V posledním zápase proti Plzni jsem už byl s výkonem spokojen. Čeká nás další důležitá prověrka, v níž je Slavia s kvalitním hráčským kádrem favoritem. My se jí pokusíme tuto roli znepříjemnit," řekl Petržela.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články