Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Slavia po 36 zápasech padla, Šural zlomil jablonecký komplex

Slavia po šestatřicetizápasové vítězné šňůře padla, když podlehla Liberci dokonce v domácím prostředí 1:2. To Plzeň opět nezaváhala a v čele má už jedenáctibodový náskok. Sparta potvrdila v Jablonci herní progres. Zásluhou hattricku Josefa Šurala totiž zvítězila 3:0. Sigma pokračuje v podzimním tažení a z Městského stadionu v Ostravě si odvezla bod za remízu 1:1 s Baníkem. Jediný gól domácího Davida Vaněčka rozhodl zápas Teplice - Karviná a bleskový hattrick Jevgenij Kabajev rozhodl o triumfu Bohemians 1905 na půdě poslední Jihlavy.  

Josef Šural slaví jeden z gólů do sítě Jablonce
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

TABULKA 1. FOTBALOVÉ LIGY (//sport/tabulky/132895-tabulka-a-rozpis-1-fotbalove-ligy/)

Slavia - Liberec 1:2

Slovan poslal v Edenu do vedení ve 35. minutě Roman Potočný a pojistku přidal v 73. minutě z penalty Miloš Bosančič. V nastavení už jen snížil Tomáš Necid. Slavii se výrazně vzdaluje obhajoba titulu. Liberec vyhrál čtvrtý z posledních pěti venkovních ligových duelů a je na čtvrté pozici.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/362979-rekordni-serie-slavie-konci-liberci-doma-podlehla-1-2/)

Plzeň - Brno 3:0

Fotbalisté vedoucí Plzně doma porazili Brno 3:0 a vylepšili rekordní vítězný vstup do sezony na 11 zápasů. Už v prvním poločase se prosadili Michael Krmenčík, Tomáš Hořava a Jan Kopic. Kouč Zbrojovky Roman Pivarník nenavázal na vítěznou premiéru proti Slovácku a s moravským týmem zůstává předposlední.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/fotbal/362985-masina-jmenem-plzen-nezastavuje-brno-ze-zapadu-cech-odjizdi-s-prazdnou/)

Zlín – Mladá Boleslav 1:5

Zlín prohrál s Mladou Boleslaví vysoko 1:5, ač nezačal vůbec špatně. Na první domácí prohře "Ševců" v sezoně se podepsalo sedm hluchých minut v prvním poločase, v nichž Boleslav třemi góly otočila výsledek. Vedoucí branku Zlína vstřelil Ubong Ekpai, tři góly hostů dal Golgol Mebrahtu, další přidali Tomáš Přikryl a Matěj Chaluš. Středočeši tak ve Zlíně vyhráli pošesté v řadě.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/362993-zlin-prvni-gol-ukolebal-boleslav-i-diky-mebrahtove-hattricku-vyhrala-5-1/)

Jablonec - Sparta Praha 0:2

Kouzlo jablonecké Střelnice "odčaroval" Josef Šural. Ofenzivní fotbalista pražské Sparty zaznamenal hattrick, letenský tým zvítězil 3:0 a na severu Čech triumfoval poprvé od listopadu 2013. Neporazitelnost domácích, která trvala osm ligových utkání v řadě, skončila. Celek z hlavního města poskočil na čtvrté místo, Jablonec je pátý. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/362911-on-line-jablonec-sparta-0-2)

Baník Ostrava - Sigma Olomouc 1:1

Prestižní souboj ligových nováčků skončil nerozhodným výsledkem 1:1. O záchranu bojující Baník sice od 54. minuty vedl po přesné hlavičce Roberta Hrubého, ale Sigma dokázala zásluhou střídajícího Pavla Moulise o dvacet minut později vyrovnat. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/362874-banik-doma-i-popate-remizoval-sigma-se-dotahla-na-mistrovskou-slavii)

Teplice - Karviná 1:0

Přesný zásah Davida Vaněčka rozhodl vyrovnané střetnutí Teplic s Karvinou. Severočeši udrželi neporazitelnost Na Stínadlech, kde zaznamenali všechny čtyři výhry v letošní sezoně. Karviná z posledních deseti utkání uspěla jedinkrát a potřetí za sebou nevstřelila gól, na který čeká už 304 minut. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/362917-vyhru-nad-karvinou-vystrelil-teplicim-vanecek-severocesi-zustavaji-doma-neporazitelni)

Jihlava - Bohemians 1905 2:4

Už po 22 minutách bylo prakticky jasné, kdo získá v Jihlavě tři body. O parádní představení se postaral ruský útočník Jevgenij Kabajev, jenž nasázel Vysočině hattrick a Bohemians vedli 3:0. Zápas nakonec skončil vítězstvím "Klokanů" 4:2 a domácí proto s největší pravděpodobností zůstanou i po 11. kole na posledním místě.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/362876-bohemians-nasazeli-jihlave-ctyri-goly-kabajev-si-pripsal-hattrick)

Dukla Praha - Slovácko 1:1

Čekání fotbalistů Slovácka na vítězství v nejvyšší soutěži už trvá osm duelů. Moravané nedokázali uspět ani na Julisce, i když se dostali do vedení po brance Tomáše Zajíce. Dukla totiž vyrovnala zásluhou Jakuba Podaného a udržela si podzimní neporazitelnost před vlastními příznivci.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/362820-slovacko-nevyhralo-ani-na-dukle-remizu-a-domaci-neporazitelnost-zajistil-prazanum-podany)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články