Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Slavia již zužuje kádr, nepočítá s Hrubým, Voltrem či Hrubešem

Praha - Slavia před odjezdem na soustředění v Nymburce zúžila kádr posílený o řadu nových hráčů. Trenér Dušan Uhrin mladší mezi 28 hráčů nezařadil brankáře Karla Hrubeše, Dame Diopa, Roberta Hrubého a Radka Voltra, kteří míří do jiných klubů. Na hostování již odešel Jozef Bazal, který posílí Jihlavu, s Bohemians Praha 1905 se zase připravuje Michal Švec.

Hrubeš přišel o místo s příchodem Jiřího Pavlenky, a tak dostal svolení k cestě do Turecka na soustředění Slovanu Bratislava, kde bude bojovat o angažmá. Pryč míří také mládežnický reprezentant Hrubý, kterému bylo umožněno připravovat se s Baníkem Ostrava. Senegalský útočník Diop trénuje s juniorkou a Slavia mu hledá uplatnění. Na jaře by měl hostovat jinde také momentálně zraněný Voltr.

Záložník Bazal posílil pro jarní boje o záchranu Jihlavu. Odchovanec Slavie odešel na Vysočinu na půlroční hostování, které je součástí přestupu jihlavského útočníka Murise Mešanoviče do Edenu. "Měl by zvýšit konkurenci ve středové řadě. Je rychlý a technicky dobře vybavený," uvedl sportovní manažer Jihlavy Milan Bokša.

Mezi 26 hráči, které vzala Slavia na soustředění, nechybějí všechny zimní posily Pavlenka, Mešanovič, Jan Bořil, Josef Hušbauer a Lukáš Železník. Antonín Barák a Zdeněk Linhart se k týmu připojí po návratu ze soustředění reprezentace do 21 let.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články