Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Slavia bez další opory? Zmrhal má namířeno do Itálie

Výprodej Slavie, zdá se, nekončí. V brzké době by mohl obhájce titulu přijít o další oporu, záložníka Jaromíra Zmrhala. Nakročeno má do Brescie, kde by se mohl potkat s krajanem Alešem Matějů.

Je nám líto, video expirovalo.
Zmrhal má ze Slavie namířeno do italské Brescie

"Na začátku sezony dochází k dalšímu zúžení slávistického kádru, pravděpodobně dojde k uvolnění dvou hráčů na přestup nebo hostování. Jedním z nich je Zmrhal. Chvilku jsme negociovali cenu, ale na konci Jaromíra uvolňujeme. Jednak je to odchovanec, který pro klub strašně moc udělal. Už v minulosti na naše přání odmítl dvě nabídky přestoupit - jednou do Bundesligy, jednou do Ruska. Má právo zkusit si zahraniční fotbal," řekl předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík.

Po dvojici stoperů Simonu Delim a Michaelu Ngadeuovi, kteří odešli do Belgie, a Miroslavu Stochovi, jenž posílil PAOK Soluň, se nyní rýsuje čtvrtý letní odchod.

Zmrhal je slávistickým odchovancem, v A týmu působí už osmou sezonu. V pátek šestadvacetiletý fotbalista odehrál za celek z Edenu 187 zápasů a vstřelil 26 branek. V reprezentaci v 13 duelech skóroval jednou.

"Vyhověl nám tehdy v situaci, kdy by jeho odchod klub sportovně poškodil. Dnes už k němu máme několik alternativních stejně kvalitních hráčů. Trenérský tým i sportovní ředitel doporučili souhlasit s přestupem. Já to v Jaromírově situaci rád udělám. Neprodáváme ho z ekonomických důvodů, ale z hlediska jeho sportovního růstu," dodal Tvrdík.

Co se bude dít na Slavii po řádění fanoušků a nezačne válka s vedením? Poslechněte si nový Fotbal fokus podcast:

Zdroj
iDNES, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články