Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Škoda poprvé v přípravě hrál, ale Slavia remizovala s Ufou 0:0

Praha - Fotbalisté Slavie uzavřeli přípravu v Rakousku bezbrankovou remízou s Ufou, a ze soustředění tak odjeli neporaženi s bilancí tří nerozhodných výsledků a jedné výhry. V dnešním utkání navíc poprvé v přípravě nastoupil nejlepší střelec červenobílých z minulé sezony útočník Milan Škoda.

Ilustrační foto

Na soustředění v Seekirchenu vyhrála Dukla, která si poradila s nováčkem druhé rakouské ligy Austrií Salcburk 3:0. Jedinou branku ze hry dal v prvním poločase Daniel Tetour, po přestávce se Tomáš Berger i Jakub Považanec prosadili oba z pokutových kopů.

Ve zbývajících nedělních zápasech si Ostrava poradila 1:4 s Třincem, zatímco Brno se pro změnu utkalo s nováčkem druhé německé ligy Bielefeldem. Zbrojovka prohrála s Arminií 0:1 a potřetí za sebou vyšla střelecky naprázdno.

Výsledky nedělních přípravných zápasů:

Slavia Praha - Ufa 0:0
Sestava Slavie: Berkovec - Michal Švec I, Latka, Deli (55. Bílek), T. Jablonský (75. M. Dostál) - R. Hrubý (88. Diop), Zmrhal (71. Bazal) - Mikula (84. M. Vukadinovič), Piták (71. Souček), Voltr - Milan Škoda (57. M. Červenka). Trenér: Uhrin ml.

Austria Salcburk - Dukla Praha 0:3 (0:1)
Branky: 23. Daniel Tetour, 68. Berger z pen., 83. Považanec z pen.

Arminia Bielefeld - Zbrojovka Brno 1:0 (0:0)
Branka: 53. Hornig.
Sestava Brna: Doležal - P. Buchta (60. Keresteš), Malík, Jakub Šural, Lutonský - R. Buchta (67. Slančík) - Chrien (67. Michal Škoda), Moukanza, Weber (60. Lacko), Brigant - Čtvrtníček (67. Klán). Trenér: Kotal.

Je nám líto, video expirovalo.
Ostrava v přípravě porazila Třinec 4:1
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články