Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Severočeši se po překvapení v Evropě chtějí předvést i v lize

Praha - Po divoké přestřelce se Znojmem se v dobrém světle předvedli Jablonečtí fotbalisté ve 4. předkole Evropské ligy. Španělskému Betisu Sevilla sice nakonec podlehli, dobrý výkon však Severočechy staví do pozice favorita v utkání s Olomoucí. Pořádnou dávku sebevědomí nabrali v Evropě také liberečtí, kteří zvítězili 3:1 na hřišti vysoce favorizovaného Udine a nově nabitou energii by hráči Slovanu rádi přetavili i do vítězství nad Bohemians 1905. Z utkání Olomouc - Jablonec, které startuje v 19:00, vám přineseme podrobnou on-line reportáž.

Sport
zdroj: ČT4

Jablonec hrál ve čtvrtek předkolo Evropské ligy a i přes velmi dobrý výkon prohrál s Betisem Sevilla 1:2. "Jsem zvědavý na to, jestli zvládneme zápas v Olomouci takovým způsobem, jako jsme zvládli utkání s Betisem. Chtěli bychom takovéhle zápasy a výkony předvádět opakovaně. Respektujeme ale i to, do jaké formy se dostává také Olomouc," řekl trenér Roman Skuhravý.

Liberec se pokusí před odvetou zkoncentrovat na souboj s nováčkem Bohemians Praha 1905, který by rád ukončil sérii 14 venkovních porážek. "V Udine jsme uhráli výborný výsledek, ale teď se musíme rychle přeorientovat zase na ligu. I při nabitém programu se doma musíme pokusit o ofenzivní fotbal a vyhrát," řekl trenér Slovanu Jaroslav Šilhavý.

Tepličtí fotbalisté vysokým vítězstvím na Slavii nalákali fanoušky a nechtějí je zklamat doma proti Jihlavě. "Chtěl bych, abychom navázali na naše předchozí výkony a zopakovali je. A také po vysoké výhře proti Slavii musíme zůstat na zemi," varuje kouč Severočechů Zdeněk Ščasný.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články