Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Série výher Plzně je u konce, Fürth přehrál v přípravě Viktorii 5:1

Windischgarsten (Rakousko) – Vítěznou sérii fotbalistů Plzně v přípravě utnul v šestém utkání debakl s Fürthem. Viktoria v dnešním úvodním zápase na soustředění v Rakousku prohrála se soupeřem z druhé bundesligy 1:5. Duel byl kvůli bouřce předčasně ukončen v 75. minutě.

Zklamaní hráči Plzně
zdroj: ČTK autor: Chaloupka Miroslav

Výběr trenéra Pavla Vrby do utkání s Fürthem vyhrál všech pět předchozích přípravných zápasů. Český vicemistr rozstřílel Rokycany 10:1, Ústí nad Labem 8:1, České Budějovice 5:1, zatímco Sokolov zdolal 3:2 a Petřín Plzeň 2:0.

Proti osmému celku minulého ročníku druhé bundesligy ale tvrdě narazil. První poločas prohrála Viktoria 0:3 po dvou gólech Dursuna a zásahu Omladiče, už ve 29. minutě střídal obránce Limberský. Druhá půle nevyšla Plzni o moc lépe a Dursun v 52. minutě završil hattrick.

Po hodině hry sice snížil Kopic, ale vzápětí dal pátou branku Fürthu Ernst. V 75. minutě byl duel po dohodě obou týmů kvůli bouřce ukončen. Další zápas čeká Viktorii v sobotu proti Wolverhamptonu a o tři dny později nastoupí proti dalšímu anglickému celku Watfordu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články