Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Se Spartou trénuje nadějný Crnički, Drchal si nezahraje půl roku

Fotbalisty Sparty by mohl posílit útočník Mario Crnički. Dvacetiletý chorvatský talent, který je odchovancem Bayernu Mnichov, se podle sociální sítě letenského klubu zapojil do tréninku týmu. Naopak až půl roku bude pražskému celku chybět útočník Václav Drchal, který se zranil v nedávném utkání se Zlínem. 

Mario Crnički
zdroj: Twitter/AC Sparta Praha

Dvacetiletý chorvatský talent Crnički, který je odchovancem Bayernu Mnichov, v pražském celku bude na testech. Mladý útočník se narodil v Mnichově chorvatským rodičům a hrál za mládežnické výběry Bayernu. Do prvního týmu se zatím neprosadil a na konci června mu v bavorské metropoli vyprší smlouva. Prošel chorvatskými mládežnickými reprezentacemi.

Naopak útočník Válav Drchal si zhruba půl roku nezahraje. Osmnáctiletý talent Václav Drchal odcestuje podle klubového webu příští týden do Německa, kde ho čeká operace kolena. Drchal 4. května v utkání 27. ligového kola proti Zlínu nastoupil v základní sestavě, ale už po půlhodině musel střídat.

Šlo teprve o jeho třetí soutěžní zápas v prvním týmu Sparty. Předtím odehrál dva ligové duely na startu jara a při premiéře na Slovácku se uvedl gólem, který znamenal remízu 1:1.

ODEBÍREJTE FOTBAL FOKUS PODCAST NA YOUTUBE KANÁLE ČT SPORT

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články