Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Ruské vábení Komličenko nakonec nevyslyší. Boleslav se nedohodla s CSKA

Několikrát to vypadalo, že už Mladou Boleslav definitivně opustí a zamíří domů do Ruska. Vše je ale nakonec jinak. Kanonýr Nikolaj Komličenko bude i nadále působit v nejvyšší české soutěži. Středočeši se s CSKA Moskva nedohodli na přestupu.

Nikolaj Komličenko
zdroj: ČTK autor: Vít Černý

Rusové údajně na poslední chvíli změnili názor a chtěli bývalého hráče Krasnodaru získat pouze na hostování. Podle Deníku Sport by v takovém případě za útočníka zaplatili zhruba čtvrtinovou částku oproti 68 milionům korun za trvalý přestup. S tím vedení Mladé Boleslavi nesouhlasilo.

"Vedení klubu se nedohodlo s žádným z aktuálních zájemců o služby Nikolaje Komličenka, a proto věří, že spolupráce s ním bude pokračovat na dosavadní úrovni velmi platného člena prvoligového mužstva," uvedl klub.

Ještě v sobotu to přitom vypadalo, že Komličenkův odchod je na spadnutí. Ruský kanonýr, který dal v minulém ročníku rekordních 29 branek a v dosavadních sedmi kolech nové sezony zaznamenal pět gólů, totiž kvůli jednání o přestupu chyběl v nominaci na ligový duel na Slovácku.

Zdroj
ČTK, deník Sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články