Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Rána pro Slavii. Po Delim míří do zahraničí i další stoper Ngadeu

Tohle může být pro fotbalisty Slavie velký problém. Podle Jaroslava Tvrdíka totiž klub z pražského Edenu opustil stoper Michael Ngadeu a míří na vytouženou zahraniční štaci. Šéf úřadujícího českého mistra informaci o konci obránce z Kamerunu uvedl na Twitteru.

Michael Ngadeu
zdroj: ČTK autor: Šulová Kateřina

Tvrdík o odchodu klíčového obránce informoval ve čtyři hodiny ráno bez dalších podrobností. O osmadvacetiletého kamerunského reprezentanta se nicméně zajímal Gent, jenž byl také připraven za Ngadeua zaplatit výstupní klauzuli ve výši 115 milionů korun.

Pokud by skutečně odešel, rozpadla by se Slavii stoperská dvojice, protože do Brugg už zamířila jiná opora mistrovského celku Simon Deli. Červenobílí se sice pokusili udržet Ngadeua nabídkou nové smlouvy, ale i když se podle Tvrdíka dohodli, obránce se rozhodl odejít.

Jak velká rána je pro Slavii odchod afrických stoperů a podrazil Ngadeu sešívané? Poslechněte si nový Fotbal fokus podcast:

"Simon odešel jako legenda, Michael jako uličník. Písemně odsouhlasená smlouva s hráčem a agentem. Přílet hráče na slavnostní podpis. V noci místo oznámeného přespání útěk do Belgie. Byli jsme jen vyjednávací páka na vyšší kontrakt. Tohle nedůstojné divadlo si klub nezasloužil, Míšo," napsal Tvrdík.

Ngadeu přišel do Edenu v květnu 2015 z rumunského celku FC Botosani. Předloni se Slavií, se kterou kromě minulé sezony získal titul už v ročníku 2016/2017, prodloužil smlouvu do června 2020. Letos v lednu se o něj zajímal anglický Fulham, ale z přestupu do anglické ligy nakonec sešlo.

Je nám líto, video expirovalo.
Ngadeu podle Tvrdíka utekl ze Slavie
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články