Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

Rána pro Olayinku. Zlomil si nohu a mimo bude čtvrt roku

Pokud se sezona opět rozjede, Slavia bude muset řešit problém. Peter Olayinka si při tréninku zlomil lýtkovou kost. Čtyřiadvacetiletý nigerijský křídelní záložník v podvečer úspěšně podstoupil operační zákrok a mimo hru bude asi tři měsíce.

Peter Olayinka ze Slavie
zdroj: ČTK/imago sportfotodienst/nordphoto

Olayinka si vážné zranění přivodil po nešťastném pohybu na dnešním tréninku, na němž slávisté pokračovali v přípravě na znovuzahájení sezony.

Ligový ročník byl před polovinou března přerušen kvůli pandemii nového koronaviru. Zbytek sezony, který by se měl znovu rozběhnout od 25. května, pro Olayinku předčasně skončil.

"Přejeme Peterovi co možná nejklidnější rekonvalescenci a brzký návrat na hřiště. Je to velká rána pro něj i pro celý tým," uvedl tiskový mluvčí klubu Michal Býček.

Je nám líto, video expirovalo.
Olayinka si při tréninku zlomil lýtkovou kost

Slavia angažovala Olayinku předloni v létě za více než 80 milionů korun. V této ligové sezoně zasáhl nigerijský křídelní záložník v dresu lídra tabulky a obhájce titulu do 19 z 24 kol a dal čtyři góly. Jednu branku vstřelil i v základní skupině Ligy mistrů na hřišti Interu Milán, kde přispěl k remíze 1:1.


Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články