Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Příbramská bezgólová krize nekončí. "Mám to v palici," přiznává Bednář

Příbram - Fotbalisté Příbrami se na jaře dostali do krize a stále více zabředávají do záchranářských bojů. Trápí je především střílení branek, když už 456 minut nedali gól. Útočník Roman Bednář si to připouští a ví, že by měl spoluhráčům z obrany pomoci, aby se doma neprohrávalo 0:1 jako dnes s Libercem. 

Tomáš Pilík a Roman Bednář
zdroj: ČTK autor: Pavel Němeček

"Snažíme se to řešit, jedno nám to není. Ale prostě ty góly nejsou. My útočníci tak obraně nepomůžeme. Dostat jeden gól není hrozné, jenže to musíme dát gól i my. A doma bychom měli dát minimálně dva," řekl Bednář po utkání.

Připouští, že krize už se dostala do hlav hráčů. "I když nechci, tak to prostě v palici mám. Za tenhle zápas jsme si vypracovali jednu šanci, to je prostě sakra málo. Zvláště na domácí zápas," prohlásil.

"Je to odbojované, ale prostě všude jsou soupeři první a nám to nejde. U těch odražených balonů bychom měli být první. Ten chtíč by měl být úplně jiný. Ale my jsme prostě všude druzí," hodnotil bývalý reprezentant.

Jako největší hvězda týmu ví, že góly se očekávají právě od něj. "Samozřejmě, ale nemusím dát já, klidně přihraju. Jenže my si tu šanci nevytvoříme. To je základ, není z čeho dát gól. Musíme si to zhodnotit," dodal.

Nyní čeká Příbram klíčový zápas v Jihlavě, která se nyní dostala v tabulce před ní. Bednář věří, že se spoluhráči zápas zvládne podobně jako na podzim minulé sezony, kdy se po špatném startu ujal týmu současný kouč Pavel Tobiáš a právě v Jihlavě nastartoval vítěznou sérii.

"Co si pamatuji, když jsem tady ještě nebyl, byla Příbram v podobné situaci a ten zápas v Jihlavě zvládla. My se prostě musíme připravit. Nesmíme ale o tom jen mluvit, ale předvést to na hřišti. Na tréninku se maká, ale přijde zápas a přijde mi, že vypadáme jinak než v tréninku," dodal.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články