Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Počet hráčů Slavie v Liberci se zvyšuje na šest, hostovat na severu Čech bude i Hromada

Na trase Slavia – Liberec došlo k dalšímu přesunu. Již šestým hráčem sešívaných, který na sever Čech zamířil během léta na hostování, se stal Jakub Hromada. Slovenský záložník už ve Slovanu strávil jarní část uplynulého ročníku. Podle twitteru Pražanů se dokončují podmínky hostování.

Jakub Hromada
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

Čtyřiadvacetiletý Slovák Hromada, který v minulosti působil i v Plzni, přišel do Edenu v létě 2017 ze Sampdorie Janov. I vinou zranění však za červenobílé dosud nastoupil jen do 15 ligových zápasů. Po konci minulé sezony se připojil ke Slavii, ale do užšího osmadvacetičlenného kádru před odjezdem na herní soustředění do Rakouska se nevešel.

Vedle Hromady hostují ze Slavie ve Slovanu obránci Jakub Jugas, Daniel Kosek, Mohamed Tijani a útočníci Jan Matoušek a Júsuf Hilál. Opačným směrem v létě přestoupili obránce Ondřej Karafiát, záložníci Tomáš Malinský s Michalem Beranem a útočník Jan Kuchta.

Liberec dnes odjel na soustředění do Rakouska. Nový ligový ročník odstartuje finalista domácího poháru v sobotu 22. srpna v Olomouci.

Mělo by se hostování regulovat? Systém půjčování hráčů řešil Fotbal fokus podcast:

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články