Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Plzeň zahájila soustředění úspěšně. Výhru nad Altachem vystřelil Beauguel

Vydařený vstup do rakouského soustředění zaznamenala Plzeň. Západočeši zvítězili na úvod nad Altachem 1:0, když jedinou branku utkání obstaral útočník Jean-David Beauguel. Také druhý zápas v letní přípravě tak zvládli.

Je nám líto, video expirovalo.
Plzeň porazila Altach díky Beauguelovi

Plzeň měla od začátku navrch a nic na tom nezměnilo ani sedm změn v sestavě pro druhý poločas. Jedním ze střídajících hráčů byl i Beauguel, který se v 64. minutě prosadil po Káčerově rohovém kopu.

Altach vedený bývalým koučem Slavie Alexem Pastoorem se sice v závěru zlepšil, ale Západočeši vítězství uhájili.

"Mělo to slušnou úroveň. Musíme nějaké věci ale posunout dál, protože jsme třeba nebyli dominantní v přechodové a přípravné části, soupeř totiž slušně napadal. Máme kvalitu na to, abychom byli více produktivní. Náš tým umí hrát rychlejší fotbal, lépe otáčet těžiště hry," uvedl trenér Plzně Adrian Gula.

Viktoria si připsala druhou výhru v letní přípravě, když navázala na týden starý triumf 2:0 nad Českými Budějovicemi.

V dalších zápasech na soustředění v Rakousku čeká výběr trenéra Adriana Guly v úterý Universitatea Craiova a v pátek 14. srpna St. Pölten. Západočeši se měli utkat též s Tirolem, který však duel zrušil.

Přípravné fotbalové utkání v Rakousku:

Altach - Plzeň 0:1 (0:0)
Branka: 64. Beauguel.

Sestava Plzně: Hruška - Řezník (46. Havel), Brabec (46. Hejda), Pernica, Kovařík (46. Limberský) - Alvir (46. Šulc), Kalvach (46. Bucha), Čermák (46. Káčer) - Kayamba (73. Ba Loua), Chorý (46. Beauguel), Mihálik (27. Kopic). Trenér: Gula.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články