Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Plzeň vybouchla i se Zlínem, Sparta jasně přehrála Jablonec

Praha – Zatím to nejsou nováčci, kteří by měli v první lize problémy. Karviná i Hradec se vezou na euforické vlně a drží se v pohodlném středu tabulky. Oba týmy si připsaly druhá vítězství v sezoně, Karviná zdolala Duklu, Hradec si zase poradil s Jihlavou. Slavia si po debaklu s Andrelechtem spravila chuť na poslední Příbrami, kterou porazila jasně 3:0. Zato neuspokojivá forma Plzně se výsledkově přelila i do domácí ligy. Viktoria letos poprvé prohrála, když podlehla Zlínu doma 0:2. Nezaváhala naopak Sparta, která si poradila s Jabloncem 3:0.

Slavia Praha – Příbram 3:0

Domácí se v Edenu dočkali první ligové výhry v sezoně, proti poslední Příbrami se ale slávisté téměř celý první poločas spíš trápili. Středočechy však psychicky srazil Mešanovičův gól do šatny a po přestávce si nevypracovali žádnou šanci, naopak ještě dvakrát inkasovali. Příbram je dál poslední bez bodu i vstřeleného gólu.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/339295-slavia-se-polocas-trapila-nakonec-ale-pribram-prehrala-3-0/)

Sparta – Jablonec 3:0

Sparta si nepřipustila problémy a přehrála Jablonec 3:0. Utkání rozhodl dvěma góly kapitán David Lafata. Trefil se i Matěj Pulkrab. Letenští tak udrželi neporazitelnost v soutěži a navíc potřetí za sebou nedostali gól. O skóre se dostali do čela tabulky před Zlín.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/339330-dvougolovy-lafata-dovedl-spartu-k-vyhre-nad-jabloncem/)

Slovan Liberec – Zbrojovka Brno 0:0

Fotbalisté Liberce v novém ročníku nadále čekají na vítězství, v domácím prostředí se rozešli bez branek s Brnem. Moravané získali bod i ve třetím zápase sezony. Největší šanci zápasu měl v prvním poločase domácí Milan Baroš, trefil ale pouze tyč.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/339311-liberec-nedal-doma-gol-brnu-a-dal-ceka-na-vyhru/)

Viktoria Plzeň – Zlín 0:2

Po neúspěchu v Lize mistrů prokázala Plzeň špatnou formu i v domácí nejvyšší soutěži. Viktoria v obměněné sestavě zcela propadla doma se Zlínem, který nakonec ze smršti protiútoků vytěžil dvě branky a ze západu Čech veze tři body za vítězství 2:0. Ševci tak jdou na druhé místo, naopak Plzeň v domácí soutěži poprvé prohrála.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/339177-plzni-se-nedari-ani-v-lize-propadla-se-zlinem-ktery-jde-do-cela-ligy)

Karviná – Dukla Praha 2:1

Karvinští fotbalisté zatím v první lize předčili očekávání a ze čtyř zápasů mají výborných sedm bodů. Po překvapivém skalpu Mladé Boleslavi si doma vyšlápli i na Duklu, kterou porazili 2:1. O branky Slezanů se postarali Dreksa a Galuška, v závěru už jen snižoval Hanousek.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/339139-karvina-po-necekanem-triumfu-v-boleslavi-opet-zvitezila-porazila-i-duklu/)

Hradec Králové – Jihlava 1:0

Solidní vstup do sezony Jihlava nepotvrdila proti Hradci Králové. Nováček v mladoboleslavském azylu zvítězil 1:0 a připsal si důležité tři body do boje o záchranu. O vítězství Východočechů rozhodl v 25. minutě Holeš. Jihlava tak po těžkém startu proti Plzni, Liberci a Slavii stále ještě nevyhrála, byť předváděla dobré výkony a má na svém kontě dva body.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/339150-hradec-si-poradil-s-jihlavou-a-ziskal-dulezite-tri-body/)

Slovácko – Bohemians 1905 2:0

Souboj dvou týmů, které loni vylétly, před letošní sezonou změnily trenéra a nyní se trápí, zvládlo lépe Slovácko. Klub z Uherského Hradiště si připsal první výhru v sezoně, když Bohemians porazil 2:0 zásahy Kerbra a Diviše. Naopak Klokani mají na svém kontě jediný bod a pod nimi už je v tabulce pouze beznadějná Příbram.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/339143-slovacko-poprve-v-sezone-vyhralo-zdolalo-trapici-se-klokany/)

Teplice – Mladá Boleslav 1:2

Teplice letos v sezoně poprvé inkasovaly a prohrály. Mladá Boleslav zvítězila v Teplicích 2:1 a nejméně na den se posunula do čela neúplné tabulky. Skóre brzy otevřel hostující Lukáš Magera, po pauze přidal druhý gól Australan Golgol Mebrahtu a domácí Martin Fillo už jen snižoval.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/339028-vyhrou-v-teplicich-si-boleslav-na-chvili-zkusila-celo-tabulky)

Je nám líto, video expirovalo.
Ohlasy po utkání Teplice - Mladá Boleslav
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články