Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Plzeň věnovala zimní přestávku stabilizaci, přesto chce na jaře kralovat

Praha - V pátek se znovu rozhoří boj o titul mistra fotbalové ligy. Po podzimu se o něj ucházejí především tradiční rivalové Plzeň a Sparta, které na prvních dvou místech tabulky dělí tři body. Oba hlavní adepti na titul přistoupili k zimní přestávce jinak. Zatímco Viktoria kádr téměř neměnila, Sparta se rozhodla vyřešit slabiny, které odhalil podzim, a přivedla hned tři české reprezentanty.

Je nám líto, video expirovalo.
Plzeň v zimě oproti Spartě téměř neposilovala

Plzni se v Evropské lize nedařilo podle představ, ale v české soutěži po pomalejším rozjezdu a výměně trenéra kralovala. Na podzim posbírala stejně bodů jako v minulé sezoně, kdy slavila titul. A letos ho touží poprvé v historii klubu obhájit. "Na začátku podzimu jsme měli takové hluché období, ale pak si to všechno sedlo. Všechny posty máme zdvojené, takže kvalita tu je stále," uvedl útočník Michal Ďuriš.

Pomoci by k tomu měla sehranost týmu, který se během pauzy téměř nezměnil. Odešli jen Václav Procházka a Aidin Mahmutovič, kteří však v závěru podzimu nepatřili do základní sestavy. Místo nich se z hostování vrátili Roman Hubník s Michalem Krmenčíkem.

"Vrátil jsem se do Plzně, abych pomohl obhájit titul. To je můj hlavní cíl. Je tu dobrá parta, držíme při sobě a pro první místo uděláme cokoliv," řekl mezinárodně ostřílený stoper Hubník, jenž patřil ke klíčovým postavám při loňském titulu. Na podzim z osobních důvodů zamířil do Olomouce.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články