Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Plzeň uděláme, nervózní v Edenu nejsme, hlásí Souček

Slavia má sice před nedělní přímou bitvou o titul s Plzní k dobru už jen dva body, podle záložníka Tomáše Součka ale nejsou Pražané nikterak nervózní. Na Západočechy si před druhým kolem nadstavby i díky sestřihům při přípravě u videa věří. "Žádná nervozita není. Věříme si na hřišti," prohlásil. Podrobný textový on-line přenos sledujte na ctsport.cz v neděli od 18:00.

"Když koukáme na videa s Plzní, tak věříme, že je tady doma uděláme. Vzpomínáme na poslední dva zápasy, které jsme tady s Plzní odehráli. Když k tomu přistoupíme stejně, věřím, že to zvládneme," řekl Souček.

"Všichni se těšíme, pro tyto zápasy vlastně fotbal hrajeme. Jsme rádi, že se s Plzní můžeme utkat přímo ve vzájemném utkání, než aby se rozhodovalo v jiných zápasech. Věřím, že jsme všichni připraveni na to, abychom to zvládli," dodal reprezentační záložník.

Je rád, že se jeho tým bude moci opřít o podporu severní tribuny, kde sídlí "kotel". Disciplinárka ji sice kvůli výtržnostem fanoušků na dvě utkání uzavřela, ale odvolací komise trest odložila.

Za prvním kolem ligové nadstavby se ohlíží nový díl Fotbal fokus podcastu:

"Je to strašně důležité, všichni jsme za to bojovali a jsme rádi, že bude plný sever. Věřím tomu, že nás vyhecují stejně jako v minulých utkáních s Plzní a my jim to na hřišti vrátíme," uvedl Souček.

Neočekává opatrný zápas i vzhledem k tomu, že Plzeň potřebuje zvítězit. "Věřím, že to bude fotbal nahoru dolů. Něco podobného, jako když jsme se koukali na bitvy v Lize mistrů, které mohly být taktické, ale nebyly. Doufám, že něco podobného by se mohlo strhnout i tady u nás. My do toho určitě takhle půjdeme. Doufám, že Plzeň udělá to samé a rozdáme si to na férovku," sdělil Souček.

Slávisté by podle něj mohli těžit ze zkušeností, které nasbírali v evropských pohárech. "Věřím, že je využijeme, uděláme pro to všechno. Máme za sebou dost těžkých zápasů jak v Evropské lize, tak v české soutěži," dodal Souček.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články