Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
CBK Mersin - ZVVZ USK Praha

Plzeň odskočila Slavii, Spartu táhl za vítězstvím Rosický

Praha Suverénní jízda plzeňských fotbalistů neskončila ani v Liberci, kde Viktoria zvítězila jednoznačně 3:0. Ztratila naopak Slavia, která remizovala na půdě nováčka z Olomouce 1:1. Sparta si poradila s Karvinou, i díky Tomáši Rosickému, který nastoupil v základní sestavě Letenských znovu po dlouhých 17 letech. Zlín prodloužil svou domácí sérii a porazil Teplice 2:0. Baník Ostrava v závěru srovnal dvoubrankový náskok Jablonce a Bohemians 1905 udolali v "Ďolíčku" Slovácko.    

Fotbalisté Viktorie Plzeň se radují z gólu
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

Slovan Liberec - Viktoria Plzeň 0:3

Šlágr 6. kola první fotbalové ligy skončil pod Ještědem jednoznačným triumfem hostující Plzně, která nemilosrdně ukončila domácí neporazitelnost Liberce. O vítězství 3:0 se postarali Michael Krmenčík, Milan Petržela a Jan Kopic. Viktoria zvítězila i pošesté v ligové sezoně a suverénně vede tabulku s náskokem 6 bodů před Slavií.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/360701-plzen-nadale-vladne-lize-nezavahala-ani-v-liberci-a-vyhrala-3-0/)

Sigma Olomouc - Slavia Praha 1:1

Ani na třetí pokus se mistrovská Slavia nedočkala vítězství ze hřiště soupeře. Pražané remizovali v souboji sousedů v tabulce v Olomouci 1:1. Klub z hlavního města inkasoval v lize po 581 minutách, přesto natáhl šňůru neporazitelnosti pod trenérem Šilhavým už na 32 zápasů v řadě.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/360705-slavia-poprve-v-lize-inkasovala-a-z-olomouce-veze-znovu-jen-bod/)

Sparta Praha - MFK Karviná 2:0 

Sparta si po propadáku v Brně alespoň zčásti spravila náladu, když doma na Letné dokázala porazit Karvinou 2:0 a poprvé v sezoně tak dokázala vstřelit více než jednu branku v utkání. Hlavním tématem duelu byl návrat Tomáše Rosického, který se představil v základní sestavě Sparty a nastoupil tak od úvodu utkání poprvé od Eura 2016. Bývalý reprezentační kapitán navíc k výhře přispěl i jednou brankou. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/360772-rosicky-nastoupil-v-zakladu-a-golem-nasmeroval-spartu-k-vyhre-nad-karvinou/)

Fastav Zlín - Teplice 2:0

Můj dům, můj hrad. Fotbalisté Zlína jsou před vlastními příznivci zatím stoprocentně úspěšní. Třetí ligové představení na Letné přetavili ve třetí vítězství. V generálce na utkání Evropské ligy zdolali oslabené Teplice 2:0. Gólově se prosadily zahraniční akvizice - Mirzad Mehanovič s Ibrahimem Traorem.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/360704-zlin-doma-uspel-i-potreti-ambiciozni-teplice-odjely-s-prazdnou/)

Baník Ostrava - Jablonec 2:2

Atraktivní duel mezi Baníkem Ostrava a Jabloncem skončil na Městském stadionu ve Vítkovicích remízou, přestože hosté vedli ještě čtvrthodinu před koncem o dvě branky. Přesné zásahy Stanislava Tecla s Markem Kyselou nakonec kýžené vítězství nepřinesly, neboť domácí dokázali zásluhou gólů Roberta Hrubého a Jakuba Šašinky vyrovnat.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/360703-banik-v-zaveru-vydoloval-bod-remizu-s-jablonec-trefil-sasinka/)

Vysočina Jihlava - Dukla Praha 3:2

Čekání na vítězství ukončili v šestém kole fotbalisté Jihlavy. Vysočina si poradila 3:2 s pražskou Duklou, přestože ještě dvě minuty před koncem prohrávala. Skóre zápasu otevřel Jakub Fulnek, pak ale hosté otočili zásluhou vlastní branky Jiřího Krejčího a zásahu Patrika Brandnera. Jenže v 88. minutě srovnal Pavel Dvořák a v nastavení obrat dokonal Davis Ikaunieks.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/360783-jihlava-v-divokem-zaveru-vydrela-vyhru-s-duklou/)

Bohemians 1905 - Slovácko 1:0

Nelichotivá série fotbalistů Bohemians 1905 bez vstřeleného gólu skončila. V 6. kole nejvyšší soutěže doma porazili 1:0 Slovácko. Vítěznou branku si připsal pohotovou dorážkou v 65. minutě Martin Hašek mladší a zajistil vršovickému klubu posun do horní poloviny tabulky.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/360702-hasek-ukoncil-cekani-na-gol-a-zajistil-klokanum-skalp-slovacka/)

Mladá Boleslav - Zbrojovka Brno 3:0

Trápení mladoboleslavských fotbalistů z úvodu nejvyšší soutěže se částečně zlomilo proti Brnu. Ambiciózní celek totiž poprvé vyhrál, v "záchranářském" souboji porazil moravského soupeře 3:0. Do střelecké listiny se mimo jiné zapsal i Ruslan Mingazov, čerstvá posila ze Slavie. Další branky přidali Tomáš Přikryl a Jan Chramosta.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/360764-mlada-boleslav-ukoncila-serii-bez-vitezstvi-brno-skolil-i-mingazov/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články