Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Plzeň jde na Krasnodar, Sparta přivítá Banskou Bystrici

Praha - Hned patnáct z šestnácti účastníků fotbalové ligy sehraje generálku před jarní částí soutěže. Vedoucí Plzeň se na závěr soustředění ve Španělsku utká s Krasnodarem, druhá Sparta Praha přivítá Banskou Bystrici. Kluby už by měly nastoupit v podobných sestavách, v jakých se za týden představí na startu jara. Přímý přenos přípravného utkání Plzeň - Krasnodar sledujte na ČT sport a našem webu od 15:55.

Ligový lídr Plzeň změří síly se čtvrtým týmem ruské ligy FK Krasnodar. Západočeši se na závěr kempu ve Španělsku pokusí navázat na výhru proti korejskému Suwonu a remízu s Dynamem Kyjev a úspěšně se naladit na vstup do jarní sezony proti Českým Budějovicím.

Sparta v závěrečných dvou duelech v Turecku se Steauou Bukurešť a Kazaní prohrála a navíc inkasovala dohromady sedm branek. V generálce na Strahově se pokusí o zlepšení proti poslednímu týmu slovenské ligy Banské Bystrici.

Ostrava na Bazalech přivítá čtvrtý celek slovenské nejvyšší soutěže Myjavu. Slovácko po dvou porážkách 0:1 zkusí v Turecku uhrát lepší výsledek proti desátému mužstvu ruské ligy Mordovii Saransk, Brno bude tamtéž hájit neporazitelnost a neprůstřelnost proti moldavskému Tiraspolu. Poslední tým tabulky Hradec Králové se v Polsku představí proti druholigovým Katovicím.

Třetí celek nejvyšší soutěže Jablonec nastoupí proti druholigovému Varnsdorfu v Nymburce, kde odehraje generálku i pražská Slavia proti druholigovému Žižkovu. Soupeře z nižší soutěže mají i Mladá Boleslav, Jihlava, která přivítá dokonce až třetiligovou Chrudim, a Bohemians 1905. Zápasu v Ďolíčku proti Sokolovu budou předcházet masopustní hody. V Liberci se v souboji dvou ligových týmů utká domácí Slovan s Příbramí a v Teplicích se představí České Budějovice. Jediná Dukla Praha už má generálku za sebou.

Program přípravných utkání:

Jablonec - Varnsdorf (10:30, Nymburk), GKS Katovice - Hradec Králové (11:30, Walbrzych/Pol.), Mladá Boleslav - Táborsko (14:00), Ostrava - Myjava (14:00), Sparta Praha - Banská Bystrica (14:00, Strahov), Slovácko - Saransk (14:00, v Turecku), Slavia Praha - Žižkov (14:00, Nymburk), Bohemians 1905 - Sokolov (15:00), Teplice - České Budějovice (15:00), Liberec - Příbram (16:00), Plzeň - FK Krasnodar (16:00, ve Španělsku), Brno - Šeriff Tiraspol (16:00, v Turecku), Jihlava - Chrudim (17:00).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články