Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Plzeň i Slavia vyhrály. Sparta padla a boj o udržení se dramatizuje

Praha – V boji o první místo se ani po 24. kole nic nezměnilo. Výhru si připsala jak vedoucí Plzeň, která zdolala Slovácko 2:0, tak i druhá Slavia, jež po triumfu nad Hradcem 4:0 zaostává za svým rivalem o bod. Situace se naopak dramatizuje na opačném pólu tabulky. Na čtrnácté Hradecké mají odstup už jen bod hráči patnácté Jihlavy, kteří zdolali Spartu 1:0. Nevzdává se ani poslední Příbram. Ta doma porazila Karvinou 4:2.

Utkání Jihlava - Sparta
zdroj: ČTK autor: Plíhal Libor

Slavia Praha - Hradec Králové 4:0

Tak takhle má vypadat výkon týmu bojujícím o titul se soupeřem hrajícím o udržení. Fotbalisté Slavie doma bez větších problémů rozstříleli Hradec Králové 4:0 a na druhém místě tabulky na vedoucí Plzeň i nadále ztrácí pouze bod. To Hradečtí po druhé porážce za sebou zůstávají čtrnáctí, ale na patnáctou Jihlavu už mají pouze jednobodový odstup.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/352441-slavia-si-zastrilela-hradci-doma-nasazela-ctyri-branky/)

Viktoria Plzeň - 1.FC Slovácko 2:0

Plzeň poslal proti Slovácku do vedení hlavičkou v pádu Michael Krmenčík, pro kterého to byl sedmý zásah v sezoně, ve druhé půli zvyšoval z penalty Marek Bakoš. Slovácko přišlo o sérii devíti zápasů bez porážky.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/352394-plzen-porazila-slovacko-2-0-a-pojistila-si-vedeni-v-tabulce/)

Je nám líto, video expirovalo.
Ohlasy po utkání Viktoria Plzeň - Slovácko

Slovan Liberec - Dukla Praha 3:1

Fotbalisté Liberce porazili doma Duklu 3:1 a udělali důležitý krok k záchraně. Slovan poskočil na jedenácté místo tabulky, kde má šestibodový náskok na předposlední Jihlavu. Severočeši porazili Duklu poprvé po pěti ligových zápasech, Pražané prohráli podruhé za sebou a jsou desátí.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/352387-liberec-se-vzdalil-sestupovym-prickam-duklu-porazil-3-1/)

Vysočina Jihlava - Sparta Praha 1:0

Výkony Sparty mají i pod trenérem Petrem Radou k dokonalosti stále velmi daleko. S výjimkou derby Radovi svěřenci v žádném duelu nepřesvědčili a jinak tomu nebylo ani v utkání s předposlední Jihlavou. Sparťané měli sice výraznou převahu jak v držení míče, tak v počtu střeleckých pokusů, branku ale na rozdíl od Vysočiny nevstřelili. Čerstvý kouč Jihlavy Josef Jinoch si tak při debutu na lavičce Jihlavských připsal cennou výhru 1:0.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/352352-trapeni-sparty-nekonci-letensti-padli-s-predposledni-jihlavou/)

Je nám líto, video expirovalo.
Ohlasy po utkání Vysočina Jihlava - Sparta Praha

Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905 1:1

V předposlední minutě měli Bohemians výhodu pokutového kopu, který jim mohl zajistit výhru v utkání s Mladou Boleslaví. Jenže Josef Jindřišek penaltu neproměnil a utkání tak skončilo remízou 1:1. "Klokani" tak bodovali také ve druhém utkání pod vedením nového kouče Martina Haška a získali cenný bod v boji o záchranu. Naopak Boleslav doma podruhé jen remizovala a má už jen dvoubodový náskok před pátými Teplicemi.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/352337-bohemians-zahodili-penaltu-a-s-boleslavi-jen-remizovali/)

Sport
zdroj: ČT4

Fastav Zlín - FK Teplice 0:2

Zatímco aura fotbalového Zlína na jaře povážlivě bledne, Teplice jsou ve výborné formě. Severočeši zvítězili v přímém souboji o pátou příčku na zlínské Letné 2:0. V posledních čtyřech kolech ztratili body pouze po remíze v Plzni a přiblížili se čtvrté Mladé Boleslavi už na rozdíl dvou bodů. "Ševci" prodloužili své čekání na vítězství už na deset kol, ve kterých vstřelili pouze dva góly.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/352336-teplice-utoci-na-poharovou-evropu-ve-zline-vyhraly-2-0/)

1. FK Příbram - MFK Karviná 4:2

Dlouho to vypadalo, že Příbramští jsou dávno odsouzeni k sestupu, jenže Středočeši ukázali, že nedají svou kůži lacino. Karvinou porazili jasně 4:2 a bodovali tak popáté z posledních šesti domácích utkání. Poprvé od úvodního kola sezony se sice dostali alespoň na pár hodin z posledního místa tabulky, po zápase Jihlavy se Spartou však opět spadli na dno.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/352334-pribram-dala-ctyrku-karvine-a-v-letosni-sezone-poprve-neni-posledni/)

Sport
zdroj: ČT4

Zbrojovka Brno - FK Jablonec 2:0

Teprve čtvrté výhry v sezoně se dočkali fotbalisté Brna, když v utkání 24. ligového kola porazili Jablonec 2:0. Domácí poslal v 17. minutě do vedení ukrajinský útočník Borys Taščij a pojistku přidal čtvrthodinu před koncem Jakub Řezníček. Zbrojovka bodovala naplno po pěti kolech a vzdálila se dnu tabulky. Sedmý Jablonec naopak po čtyřech zápasech poprvé nebodoval.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/352326-brno-slavi-ctvrtou-vyhru-v-sezone-jablonec-doma-porazilo-2-0/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články