Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Plzeň i Jablonec překvapivě ztratily, stoprocentní zůstává Zlín

Praha - Jediným celkem, který v úvodních dvou kolech první fotbalové ligy neztratil bod, je překvapivě nováček ze Zlína, a vede tak tabulku. Ve 2. kole ztratili body favorité Plzeň, která prohrála 0:1 na Dukle, a Jablonec. Tomu pokazili oslavy 70 let od založení klubu Bohemians Praha 1905 remízou 2:2. Baník mohl prodloužit svou výbornou sérii neporazitelnosti proti Spartě. Na Letné vedl 1:0, ale vicemistr nakonec dokázal v poslední desetiminutovce otočit na 3:1.

Zlínská radost
zdroj: ČTK autor: Dalibor Glück

Sparta Praha - Baník Ostrava 3:1

Sparta dokázala napravit nepříznivou bilanci s Baníkem, nad nímž v posledních takřka dvou letech nedokázala zvítězit. Ještě deset minut před koncem se ale zdálo, že Sparta míří za prohrou, když se Baník dostal do vedení 1:0 díky brance Kouřila. Během deseti minut v samotném závěru zápasu však Letenští dokázali nastřílet tři branky zásluhou Lafaty, Dočkala a Fataie a otočili na konečných 3:1.

Reportáž a ohlasy z utkání (//sport/fotbal/synot-liga/318815-sigma-tentokrat-nastaveni-hrube-nezvladla-a-prohrala-s-pribrami/)

Fastav Zlín - Vysočina Jihlava 1:0

Zlínským fotbalistům se podařilo vyhrát i druhý zápas v sezoně, když v domácím prostředí zdolali Jihlavu 1:0. O jediný gól se postaral v desáté minutě Lukáš Železník. Zlín tak zůstává stoprocentní a stále neinkasoval. Naopak Jihlavě se po úvodní remíze se Spartou stále nepodařilo vyhrát a ani skórovat.

Reportáž a ohlasy z utkání (//sport/fotbal/synot-liga/318813-zlin-vyhral-i-podruhe-v-sezone-poradil-si-s-jihlavou/)

Sport
zdroj: ČT4

FK Teplice - 1.FC Slovácko 2:0

Fotbalisté Teplic zvládli druhé ligové utkání nové sezony a porazili Slovácko 2:0. Nasměrovala je k tomu penalta za faul na Vachouška, kterou proměnil Fillo, v závěru přidal druhý gól po brejku Vondrášek. Zatímco o týden dřív dokázala Na Stínadlech Olomouc dvougólový náskok v koncovce duelu stáhnout, Slovácko už se na korekci nezmohlo.

Reportáž a ohlasy z utkání (//sport/fotbal/318812-teplice-tentokrate-doma-naskok-udrzely-a-slovacko-porazily-2-0/)

Sigma Olomouc - 1.FK Příbram 1:3

Zatímco před týdnem získali body v nastavení, tentokrát o ně po devadesáti hracích minutách přišli. Fotbalisté Sigmy se ve druhé půli ujali vedení nad Příbrami, Bednářovi se ale po deseti minutách podařilo vyrovnat a Hnaníček i Bednář v 92. a 94. minutě rozhodli o vítězství Středočechů.

Reportáž a ohlasy z utkání (//sport/fotbal/synot-liga/318815-sigma-tentokrat-nastaveni-hrube-nezvladla-a-prohrala-s-pribrami/)

Utkání Dukla - Plzeň
zdroj: ČTK autor: Michal Krumphanzl

Dukla Praha - Viktoria Plzeň 1:0

Západočeši utrpěli první soutěžní porážku v nové sezoně. Utkání na Julisce rozhodl v 77. minutě Tomáš Berger, hostující Jan Kovařík pak neproměnil penaltu. Pražané na devátý pokus porazili Viktorii v rámci nejvyšší soutěže.

Reportáž a ohlasy z utkání (//sport/fotbal/318830-mistr-nepromenil-sance-vcetne-penalty-a-z-julisky-odjizdi-s-prazdnou/)

Slavia Praha - Slovan Liberec 2:2

Liberecký Slovan, který ve čtvrtek čeká odveta 3. předkola Evropské ligy s Kirjatem Šmona, remizoval na Slavii 2:2. Severočeši v Edenu vedli po brance Marka Bakoše, domácí ještě v první půli zásluhou Milana Škody a Jana Mikuly skóre otočili, ale za hosty po přestávce vyrovnal Josef Šural.

Reportáž a ohlasy z utkání (//sport/fotbal/synot-liga/318868-slavia-neudrzela-proti-liberci-vedeni-a-dal-ceka-na-vyhru/)

Radost fotbalistů Mladé Boleslavi
zdroj: ČTK autor: Josef Mašek

FK Mladá Boleslav - Zbrojovka Brno 2:0

Středočeši napravili nevydařený vstup do sezony a v prvním domácím utkání porazili Brno 2:0. Mladá Boleslav měla celé utkání převahu, kterou v 50. minutě zužitkoval Aleš Čermák. V poslední minutě pak po brejku zvýšil Jan Chramosta po nezištné přihrávce od Milana Baroše.

Reportáž a ohlasy z utkání (//sport/fotbal/synot-liga/318872-boleslav-napravila-porazku-z-liberce-a-zdolala-brno-2-0/)

FK Jablonec - Bohemians Praha 1905 2:2

Bohemians 1905 nečekaně remizovali na půdě Jablonce 2:2 a pokazili mu oslavy 70 let od založení klubu. Klokani na severu Čech dvakrát vedli po gólech Uruguayce Rafaela Acosty a Tomáše Čížka, za domácích srovnávali z penalty Tomáš Wágner a v 79. minutě střídající Lukáš Masopust.

Reportáž a ohlasy z utkání (//sport/fotbal/synot-liga/318878-bohemians-pokazili-jablonci-oslavy-na-strelnici-remizovali-2-2/)

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články