Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Páník: Karabec potenciál neukazuje, ale může to dohnat. Vrba? Není divu, že je někdy nepříjemný

Trenér Bohumil Páník si start nového prvoligového ročníku užívá v klidu. Po konci v Karviné, která v minulé sezoně spadla do druhé ligy, má na sledování počínání domácích fotbalových týmů více času. "Liga mě baví moc. Nepočítám body, jsem v rovnováze a vychutnávám si to," říká expert ČT sport, který v pořadu Dohráno zhodnotil uplynulé 3. kolo nejvyšší soutěže.

Je nám líto, video expirovalo.
Dohráno

O Adamu Karabcovi ve Spartě:

"Tvrdí se o něm, že má obrovský potenciál. Prozatím to ještě neukazuje, ale je to mladej kluk, takže pokud ten potenciál je správně odhadlej, tak těch gólů bude dávat víc. Bylo by to fajn. Má postavu šikovnou, levá noha, dobrejch věcí tam je víc, může být tvrdší, silnější, ale to všechno může ještě dohnat. Adam Hložek už v šestnácti vypadal jako pořádnej chlap, což u nás nebývá zvykem. To je výjimka možná jedna z dvou set tisíc fotbalistů, co se tu pohybuje. Karabec musí ještě zapracovat, aby silově věci do sebe dostal."

O Eduardo Santosovi ve Slavii:

"Musí být lídrem, protože je výbornej fotbalista. Ale musí se hlídat v hlavě. Nesmí přejít tu hranici příliš daleko. Má k tomu tendenci. Je potřeba to hlídat, a pokud se ohlídá, kvalitu má a bude to dokazovat na hřišti."

O Václavu Pilařovi v Plzni:

"Je tam doma. Když něco takový hráč projde a vrátí se vám, je rád, že se vrací a může pomoct. Je zkušený a právě na to tam je, že když to dostane, uklidí to. A on to uklidil. Pilka to tam krásně dal a je to obrovsky cenné vítězství proti Hradci, protože tomu se těžko dávají góly."

O Petru Jaroňovi v Baníku:

"V poslední době jim čtyři nebo pět hráčů uteklo za hranice, do Sparty nebo Slavie. Jaroň 1+1 je výborný, ale já na tom zápase byl a prvních čtyři pět balonů měl špatnejch. Potom měl ale nádherný posun z hloubky, vyřešil to mazácky a to mu hodně pomohlo."

Sport
zdroj: ČT4

O návratu Pavla Vrby do Ostravy:

"Pavel vnesl do ligy s Plzní útočný fotbal. Hodně přečíslování v křídelním prostoru, dařilo se mu, poskládal výborné mužstvo, které dávalo góly. Vydělal obrovské peníze pro Plzeň, kde je dneska vystavěn stadion a všechno tam funguje, jak má. Navíc trénoval v zahraničí, takže těch odkoučovaných zápasů je daleko víc než tři sta. Pavel je někdy citlivý na dotazy novinářů, když cítí křivdu na mužstvo, na sebe, tak se tím někdy dokáže strhnout a je nepříjemnej. Ono někdy není divu. Někdy ta veřejnost nemá pravdu, on v tom zákulisí pracuje, takže ví, jak to je. Ten trenér všechno nemůže říct, takže se potom brání tímto způsobem. Ale v poslední době se hodně zlepšil a už to bere s úsměvem."

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články