Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Opavský trenér Kopecký: Nepřemýšlíme o boji o záchranu

Po odchodech ofenzivních klenotů se fotbalisté SFC Opava připravují na jaro. Nováček nejvyšší soutěže přišel během zimního přestupového okna o Joela Kayambu, jehož ulovila mistrovská Viktoria Plzeň, a Nemanju Kuzmanoviče, který zamířil do konkurenčního Baníku Ostrava. Ztrátu klíčových hráčů si Slezané uvědomují, ale podle trenéra Ivana Kopeckého i veterána Pavla Zavadila je tým stále silný a konkurenceschopný.

"Musíme je nahradit týmovým pojetím," řekl záložník Zavadil. "Je na nás, abychom místo nich sehnali vhodné typy a mužstvo dokázali kvalitně doplnit," přidal Kopecký, který na začátku přípravného období vítal v kabině dvě nové tváře - Budgeho Manziu z Olomouce a Bronislava Stáňu z Ostravy. Naopak opačným směrem má namířeno útočník David Puškáč, o jehož přestupu do Baníku se jedná.

Opava během podzimu získala 23 bodů a drží se na devátém místě v tabulce. Na čtrnáctou Sigmu, jež aktuálně okupuje barážovou pozici, má nicméně náskok pouze 4 bodů.

I bez dvojice KayambaKuzmanovič se chce Slezský FC záchranářským starostem vyhnout. "Nepřemýšlíme o boji o udržení," pokračoval Kopecký. "Tým je silný a parta je natolik kvalitní, abychom se na jarní část dokázali připravit," uzavřel Zavadil.

Je nám líto, video expirovalo.
Fotbalisté SFC Opava zahájili zimní přípravu po odchodech opor

Hlavní zprávy

Nejčtenější články