Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Zbrojovka Brno - AC Sparta Praha B

Olomouc se srovnává se sestupem a chce návrat mezi elitu

Olomouc – Sigma se pomalu vzpamatovává ze šoku po pádu do druhé ligy. Pod novým trenérem Leošem Kalvodou se připravuje na novou sezonu, ve které nechce nic než návrat do nejvyšší fotbalové soutěže.

Je nám líto, video expirovalo.
Sigma se připravuje na sezonu v druhé lize

Návrat Leoše Kalvody po třinácti letech je nejviditelnější změnou, kterou Sigma před nadcházející sezonou provedla. Dalším zásahem je odchod Martina Pospíšila do Jablonce a hostování Vlastimila Vidličky v Jihlavě. Otazník stále zůstává nad Zdeňkem Zlámalem, kterému skončila smlouva.

"My to máme jednodušší v tom, že se nám vrátí čtyři hráči z hostování," říká sportovní manažer Sigmy Ladislav Minář. Do kádru se totiž vrátí zkušení hráči Janotka, Petr, Vašíček a Vepřek. "Když k tomu připočítám ještě Ordoše, který byl celé jaro mimo, tak je to pět nových hráčů," myslí si.

Hanáci ale i přes široký kádr vědí, že je ve druhé lize nečeká nic jednoduchého. "Tady to bude víc o důrazu a spíš se nakopávají míče. Tým je tady dobrý, ale není to první liga, je to druhá liga, a když se s tím srovnáme, tak to zvládneme," soudí útočník Vašíček.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články