Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Olomouc je pět kol před koncem předposlední, sestup si ale nepřipouští

Olomouc - Do konce fotbalové ligy zbývá pět kol a Sigmě Olomouc se pomalu krátí čas. Hanáci stále ztrácejí na místa zaručující záchranu tři body, nyní je navíc čeká zápas na hřišti třetího týmu tabulky Mladé Boleslavi.

Sport
zdroj: ČT4

Sigma se potácí na sestupové pozici z několika důvodů. Trápí ji špatná koncovka, ztráty bodů v dobře rozehraných zápasech a také mizerná bilance na hřištích soupeřů. Venku dokázala zvítězit pouze na Slavii.

"Myslím, že každému týmu se hraje líp doma, ale my jsme měli i dobře rozjeté zápasy, které jsme nedotáhli ke třem bodům. A tyhle body nám hodně chybí," připomíná záložník David Houska.

"Bude to těžké, ale my teď potřebujeme bodovat všude a i Boleslav se dá porazit, jako každý jiný tým. Půjdeme do toho s tím, že prostě musíme vyhrát," dodává další středopolař Petr Ševčík.

Ve hře je sice ještě 15 bodů, Hanáci ale teď nemají zrovna příznivý los. Po zápase v Boleslavi hostí doma Jablonec. "Máme sice pořád nějakou ztrátu, ale do konce je ještě pět zápasů a všichni věříme, že to zvládneme," tvrdí Houska. "Pořád to záleží víceméně na nás," uzavírá obránce Michal Vepřek.

Je nám líto, video expirovalo.
O záchranu bojující Sigmu čeká těžký zápas v Boleslavi

Hlavní zprávy

Nejčtenější články