Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Odejde přece jen Stanciu ze Slavie? Má mít namířeno do Wu-chanu

Jedna z největších opor Slavie Nicolae Stanciu je na odchodu. Na spadnutí je přestup do čínského Wu-chanu. Informoval o tom server iDnes, resp. Seznam Zprávy. Český mistr zatím informaci nepotvrdil.

Stanciu přišel do Slavie v létě 2019 půl roku poté, co odešel z jiného pražského klubu Sparty do saúdskoarabského Al Ahli. Červenobílí za něj tehdy zaplatili zhruba 100 milionů korun a za přibližně stejnou sumu má hráč podle médií zamířit do Wu-chanu.

O odchodu rumunského reprezentanta ze Slavie se v nedávné době spekulovalo už několikrát. V létě se o něj zajímal Galatasaray Istanbul, tvořivý záložník ale nakonec v Edenu zůstal a v podzimní části ligového ročníku si připsal tři branky a šest asistencí. Na konci prosince pak hráčova agentka rumunským médiím řekla, že její klient míří za angažmá mimo Evropu.

Stanciu se Slavií získal dva české tituly a jednou domácí pohár, zahrál si s ní skupinu Ligy mistrů a čtvrtfinále Evropské ligy. V minulé ligové sezoně měl na kontě dvanáct gólů a šest asistencí a byl vyhlášen druhým nejlepším hráčem soutěže. O rok dříve skončil třetí. Celkem v české lize nastoupil ke 108 utkáním, v nichž dal 29 branek.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články