Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Odchody ze Slavie zřejmě nekončí: Z Edenu chce pryč ředitel Šeterle

Praha - Jaromír Šeterle chce opustit post generálního ředitele fotbalové Slavie, nesouhlasí totiž s odvoláním kouče Miroslava Koubka. Šeterle už prý úmysl odejít ze Slavie oznámil majiteli Aleši Řebíčkovi a jeho bratrovi, předsedovi představenstva Adamu Řebíčkovi.

Jaromír Šeterle
zdroj: ČTK autor: Kateřina Šulová

Slavia však Šeterleho odchod nepotvrdila. Mluvčí klubu Jiří Vrba řekl, že generální ředitel ještě bude s klubem jednat. Existuje tak stále možnost, že by ve Slavii nakonec zůstal.

Šeterle řekl šéfům Slavie, že s odvoláním trenéra Koubka absolutně nesouhlasí. "Byl to krok po lidské stránce katastrofální, po věcné stránce špatný. Oznámil jsem jim, že z tohoto důvodu mám v úmyslu Slavii opustit," uvedl pro web aktualne.cz Šeterle. "Počítám, že zítra vše doladíme," dodal.

K odvolání Koubka došlo v době, kdy byl Šeterle na dovolené. Novým trenérem se stal Nizozemec Alex Pastoor. Podle klubu změny souvisí s novou cestou, kterou se Slavia chce vydat. Vedle Pastoora Pražané angažovali do sportovního úseku jako poradce Rusa Igora Kornějeva.

Šeterle se stal generálním ředitelem vloni v červnu. Do Slavie se vrátil po čtrnácti letech a dohodl se na spolupráci na dobu neurčitou.

Zdroj
ČTK, aktualne.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články