Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

O Schicka se prý hlásí další slavný zájemce. Ragnick by ho mohl přilákat do AC Milán

Jména klubů, které se skloňují s útočníkem Patrikem Schickem mají zvuk. V příští sezoně mohl hrát český fotbalista dokonce i za AC Milán, který je dalším zájemcem. Schick na hostování v Lipsku z AS Řím prožívá dobrou sezonu, ale podle italské stanice Sky Sport není vyloučeno, že se vrátí do Serie A.

Patrik Schick
zdroj: ČTK/AP autor: Jens Meyer

Milánský klub by rád získal celkem tři posily z bundesligy, a to v případě, že se naplní spekulace médií a tým převezme od nové sezony německý kouč Ralf Rangnick. Z Lipska by k Rossoneri mohl se Schickem zamířit i francouzský obránce Dayot Upamecano, z Werderu Brémy pak kosovský záložník Milot Rashica.

Schick by se měl po této sezoně vrátit do Říma, protože Lipsko na něj do 15. června nevyužilo opci na přestup. V bundeslize dal zatím deset gólů a vedení třetího týmu tabulky mělo o jeho setrvání zájem. Kvůli ekonomickým dopadům pandemie koronaviru za něj ale nechtělo zaplatit původně stanovených 29 milionů eur (téměř 774 milionů korun).

Čtyřiadvacetiletý Schick je také na seznamu možných posil několika klubů z anglické ligy, podle britských či italských médií o něj stojí Newcastle, Tottenham a Everton.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články