Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Nový trenér Slovácka Kordula: Na stres nebyl čas, je to výzva

Uherské Hradiště - Nový trenér fotbalistů Slovácka Michal Kordula po prvoligové premiéře proti Mladé Boleslavi přiznal, že se do funkce dostal tak rychle, že neměl čas na nervozitu nebo stres. Navzdory prohře 0:1 si nemyslí, že by situace klubu byla kritická. "Samozřejmě, nedali jsme gól čtyři zápasy, ale na druhou stranu tyhle problémy mají i jiná mužstva," uvedl.

Michal Kordula
zdroj: ČTK

"Kluci, co hrají u nás, jsou mladí a potřebují čas, důvěru, potřebují pracovat, získávat zkušenosti, tyto situace zažít a prožít. A já věřím, že góly dávat začneme," prohlásil devětatřicetiletý Kordula, který se z pozice asistenta posunul do role hlavního kouče ve čtvrtek, kdy nahradil Stanislava Levého, který se přesunul do funkce sportovního ředitele.

"Je to rozhodně jiné, než když jste jako asistent. Samotná práce a spolupráce se Standou Levým byla ale podobná jako při předchozích zápasech," přidal bývalý hráč Slovácka nebo Jablonce, který nabídku vést první tým přijal i proto, že Levý zůstal v klubu jako sportovní ředitel.

"Beru to jako projev důvěry. Klub miluju, vím, kdo v něm pracuje. A tím, že Standa bude sportovní ředitel, tak vím, že důvěru mít budu. Proto moje rozhodnutí bylo pro. Je to výzva," uvedl Kordula. "Teď mám hlavně velkou zodpovědnost směrem ke všem - Standovi, řediteli klubu, majiteli, fanouškům i klukům v kabině," doplnil.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články